Прочитаєте за 2 хв 28 Лют 2020

The Senses вiд Medicine: весь сенс у почуттях

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 2 хв

Власний бренд Medicine знову дивує! Цього разу колекція переносить нас у дивовижний світ, що стимулює всі органи чуття. Подивіться ефекти кампанії та колекції “The Senses”!

the-senses-by-medicine

У сезоні SS’20 пориньте з Medicine у багатий світ почуттів. Відчуйте вітер у своєму волоссі, скуштуйте фрукти, щойно зірвані з дерев, почуйте спів птахів, подивіться, як зелена природа прокидається після зимового сну, нарешті зачерпніть свіже повітря…

the-senses-by-medicine

У кампанії The Senses Ви знайдете, сповнені смаку, незвичайні поєднання, стильні додатки, виразні фактури, соковиті принти, а також класичну нестандартність та прості фасони. Екстравагантні узори привертають увагу і наближають літо. Ажурні та мереживні матеріали просять доторкнутися та насолодитися їх неоднорідною структурою. У свою чергу, ніжні розмиті відтінки бежевого, голубого, світло-жовтого або фісташкового – відмінний фон для модних експериментів. Одяг – це не просто прикривання тіла: через стилізацію Ви можете висловити все, навіть свої почуття та захоплення.

the-senses-by-medicine

The Senses by Medicine >>

Medicine пам’ятає про природу, повільно, але послідовно у своїх колекціях впроваджує екологічні рішення, наприклад, органічну бавовну. Бренд не тільки шукає сотні способів зберегти довкілля, але і заохочує своїх клієнтів до цього.

the-senses-by-medicine

У новій лінії, присвяченій відчуттям, The Senses Medicine продовжує творчу співпрацю, поглиблює своє ДНК, розвивається та шукає ще невивчені простори. Сезон SS’20 – це також час змін та оновлення самого бренду. Разом із колекцією було представлено оновлений логотип з характерним сигнетом, що сигналізує про унікальність та вихід на наступний динамічний рівень розвитку.

подивитись колекцію The Senses на  ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті