Прочитаєте за 3 хв 14 Чер 2019

Який подарунок обрати на День батька?

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

День батька швидко наближається. Літнє свято – це не тільки можливість зробити татові подарунок, але й згадати, яку роль він відіграє у нашому житті. Як Ви проявляєте свою любов? Рогзглянемо кілька варіантів подарунків.

yakyi-podarunok-obraty-na-den-batka

День батька – ідеальний момент, щоб показати свою вдячність, любов і повагу. За що Ви любите свого тата? За прогулянки в дитинстві? Підтримку у труднощах? Хороше виховання, освіту та впровадження у доросле життя? Може бути багато відповідей – у кожного з нас є різні спогади і щасливі моменти. Неважливо, чи батько вже сивий або активний і зайнятий чоловік середніх років. Граєте Ви в шахи чи playstation у вільний час. Чи слухає він диско, класику Баха або топових світових виконавців Queen. У цей день всі отримають насолоду від сюрпризів.

Перш за все, подаруйте свій час – проведіть вільний день або вечір за улюбленим заняттям. Можливо, це буде риболовля, гра у гольф, похід у гори… Якщо ведете активний спосіб життя, перебуваєте часто у відрядженнях – зателефонуйте із щирим привітанням. А якщо Ви вже стали батьком, відсвяткуйте цей день із чадом — спільні ігри або похід у кінотеатр також можуть бути цікавими для Вас.

yakyi-podarunok-obraty-na-den-batka

Які подарунки сподобаються Вашому батькові?

Хоча час і пам’ять важливі, маленький подарунок також принесе велику радість. Однак, не варто купувати першу кращу річ, що потрапить під руку. Подумайте, що любить робити Ваш батько у вільний час, якому стилю надає перевагу, чого йому не вистачає, а потім вирушайте на пошуки. Яскраві шкарпетки з веселим принтом – це круто, але якщо Ваш тато – елегантний мужчина із специфічним почуттм гумору, можете не вгадати його смак. Шовковий кишеньковий платок або краватка приведе одного мужчину в захват, тоді як інші не знатимуть, що з цим робити. Ви бачили свого батька в костюмі тільки на його весільних фотографіях? Краще припинити купувати стильні та елегантні подарунки, а надати перевагу більш практичному та вільному вбранню (футболка із зображенням улюбленої команди гравців або музичної групи — саме те, що треба!). Для любителів спорту та мандрівників хороша ідея — місткий рюкзак із легкого якісного матеріалу, сумка на пояс або корисний гаджет, наприклад, пляшка для води. А може Ваш тато любить полежати в гамаку в саду або вирощувати квіти? Підвісна клумба обов’язково порадує його. Якщо батько – завзятий рибалка — йому знадобиться капелюх. Більше того, капелюх-bucket сьогодні на топі популярності, Ви подаруєте не тільки практичний, але дуже модний аксесуар.

yakyi-podarunok-obraty-na-den-batka

Cорочка Polo Ralph Lauren  |  Піджак Medicine
Брюки Selected  |  Туфлі Pepe Jeans  |  Поло Selected

yakyi-podarunok-obraty-na-den-batka

yakyi-podarunok-obraty-na-den-batka

Піджак Guess  |  Брюки Joop!  |  Кросівки Pepe Jeans  |

  Сорочка Polo Ralph Lauren

yakyi-podarunok-obraty-na-den-batka

yakyi-podarunok-obraty-na-den-batka

Краватка Футболка Medicine  |  Годинник Fossil
Підвіска для квітів Medicine  |  Капелюх Fila

Хоча відзначаємо День батька раз на рік, Ви можете зробити все, щоб Ваш тато святкував його щодня!

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті