Прочитаєте за 3 хв 19 Лип 2019

Кава з молоком або як носити пастельну нiжнiсть?

Автор: Наталія Кондратенко
Прочитаєш за 3 хв

Літо – пора світлих думок і ясних рішень. Це ми зараз про пастельні модні відтінки 🙂 Якщо Вас відвідують сумніви щодо цих делікатних кольорів, ну, наприклад, чи не виглядають вони інфантильно або… занадто нейтрально, ми розвіємо всі Ваші сумніви. Бо носити «каву з молоком» – це смачно і невимовно красиво!

kava-z-molokom-abo-yak-nosyty-pastelnu-nizhnist

В моду пастель повертається щороку. Її люблять за те, що вона легка мов кавова пінка, додає шику цілому образу, достатньо нейтральна, щоб давати можливість виділятися іншим речам в поєднанні і, водночас прекрасна в моно-образі. Однак, як і у всьому, тут важливо не перебільшити. Для цього із задоволенням розглянемо кілька порад – як поєднувати пастельні відтінки між собою або з іншими кольорами так, щоб виглядати вишукано і, звичайно, модно.

Які фасони добре виглядають в пастельних відтінках?

Пудровий рожевий, беж, слонова кістка. Ці кольори можуть асоціюватись із деякою інфантильністю, тому радимо уникати фасонів із рюшами, фальбанками та іншими кокетливими елементами, залишимо це для 6-річних принцес. А от сучасні, геометричні крої покажуть пастельні кольори цілком в іншому світлі. Топ, жакет, блузи і літні плаття – виглядтимуть дуже цікаво і свіжо.

kava-z-molokom-abo-yak-nosyty-pastelnu-nizhnist

Спідниця Answear  |  Босоніжки Steve Madden
Сумочка Love Moschino  |  Куртка Answear  |  Светр Parfois

Пастель vs. Принт

Хороша ідея для образів з кольорами кави-з-молоком є поєднання їх з виразними принтами, наприклад, звіриним. Таким чином, світлі відтінки набувають сміливішого характеру, а чіткі принти виглядають не такими бунтарськими. Все і всі задоволені)

kava-z-molokom-abo-yak-nosyty-pastelnu-nizhnist

Брюки Guess Jeans  |  Туфлі XTI  |  Шорти Vila
Блузка Glamorous  |  Сумочка Trussardi Jeans

З чим поєднувати пастельні відтінки?

Деякі пастельні кольори складно носити, факт. Тотал беж чи пудровий рожевий.. залишити все я к є чи урізноманітнити поєднанням з іншими відтінками? Запам’ятайте, найкращий – білий! Всі без винятків кольори на тлі нейтрального білого – це дуже свіжо і красиво. Та якщо Ви в настрої трохи зіграти на контрастах, міксуйте пастельні з чорним, темно-синім або червоним.

kava-z-molokom-abo-yak-nosyty-pastelnu-nizhnist

Плаття Haily’s  |  Сумочка Haily’s  |  Балетки Tamaris
Кросівки Fila  |  Ремінь Answear

Плаття наче кавова пінка, як носити пастельні кольори в цьому випадку?

Скажемо одразу, пастельне плаття – це must have кожного літа. Але як уникнути такого собі солодкавого присмаку в образі? Зробіть ставку на ультражіночний фасон. Тоненькі шлейки, декольте, строгий силует, обтягуючий низ… Можете справді дати волю фантазії або обрати безпрограшний варіант в мінімалістичному крої – вибір залежить від Вас. Таку стилізацію можна прикрасити біжутерією і темними окулярами (обов’язково в пастельній оправі)

kava-z-molokom-abo-yak-nosyty-pastelnu-nizhnist

Плаття Answear  |  Туфлі Steve Madden  |  Цепочка Mango
Плаття Pepe Jeans  |  Сумочка Trussardi Jeans

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті