Прочитаєте за 2 хв 21 Сер 2019

Rebel Calling — капсульна колекцiя власного бренду ANSWEAR уже в продажу

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 2 хв

Кінець з консервативністю і скромними фасонами. Клітинка, шкіра, потертий денім і рокерські черевики… Відчуваєте вже модну революцію? Презентуємо нову капсульну колекцію власного бренду ANSWEAR Rebel Calling!

rebel-calling-by-answear

Не мусиш бути хорошою дівчиною! Rebel Calling закликає до бунту і легкої шаленості. Класика завжи популярна, але класика з “п’є-де-пуль” виглядає ще ефектніше. Rebel Calling – колекція для учнітв і студентів, але в зовсім іншій, нетрадиційній версії. Паризький шик поєднується з рок-нотами, асиметрія переламує простоту звиклих сорочок, а шкіряні фактури зустрічаються з повітряним шифоном або м’яким трикотажем. Водночас не відмовляємось від жіночності – усі фасони підкреслюють фігуру, завдяки шпилькам, шкіряним поясам чи розклішонним сукням.

rebel-calling-by-answear

Що знайдемо у капсульній колекції Rebel Calling?

Основу колекції Rebel Calling складають класичні кольори: білий, чорний, відтінки деніму, підсилені червоним та оригінальною клітинкою у різноманітних варіантах: пепіта, Burberry, тартан, гусячі лапки… Ностальгічні мотиви наблизять нас до зустірі з осінню. У свою чергу, «пошарпаний потертий» денім, шкіряні спідниці, рокерські черевики та футболки з принтом – це нахил у сторону бунтівного настрою. Виразні елементи підкреслять класичні білі сорочки і плісировані спідниці, які також присутні у новій колекції.

rebel-calling-by-answear

колекція Rebel Calling by ANSWEAR >>

rebel-calling-by-answear

подивитись капсульну колекцію Rebel Calling на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті