Прочитаєте за 2 хв 08 Жов 2021

Жінки, які надихають. Ізабелла Сопальска-Рибак

Автор: Наталія Кондратенко
Прочитаєш за 2 хв

Відчуй енергію життя, що йде від сміливих, активних і виняткових жінок. Перед Тобою перша героїня нашого рекламного ролика «Lifespiration starts here», для якої немає нічого неможливого!

Зі старту кампанії «Lifespiration starts here», ми заявляємо про те, що хочемо хочемо бути ще ближче до жінок! Не випадково до нашого рекламного відео ми запросили справжніх героїнь з реального життя, які надихають, заряджають пристрастю, вражають неймовірною силою духу та сміливістю жити за власними правилами. Одна із них – Ізабелла Сопальска-Рибак: тренерка, громадська діячка, президент Варшавського фонду людей з інвалідністю та гравець Варшавської команди з регбі на інвалідних візках Four Kings.

Хто вона, героїня ролику Answear: Ізабелла Сопальска – Рибак?

Ізабелла з народження живе в Варшаві. У 19 років їй діагностували розсіяний склероз, через що через 4 роки дівчина опинилася прикутою до інвалідного візка. Хвороба не завадила Ізабеллі закінчити школу фотографії та зайнятися іншою діяльністю, як от тренуваннями з регбі (Ізабелла – єдина жінка у збірній). Сьогодні своїми прикладом вона мотивує втілювати мрії в життя всупереч усьому і змінює сприйняття людей з інвалідністю в суспільстві – навчає, допомагає боротися з бар’єрами (архітектурними, соціальними, комунікаційними) і ламає чергові табу у ставленні до них.

Ми запитали Ізу, чим вона любить займатися, що її надихає, спонукає до дій і прийняття рішень, що означає для неї встановлювати власні правила…

Що надихає вас слідувати своїй мрії?

Готовність втілити її в життя! Немає нічого неможливого, і якщо ви дійсно чогось дуже хочете, знаєте, як цього домогтися і реалізуєте план, який наближає вас до втілення вашої мрії, вам неодмінно вдасться її здійснити. Я також люблю багато говорити про свої мрії, мені здається, завдяки цьому у мене більше шансів знайти людину, яка допоможе цю саму мрію реалізувати.

Хто вас надихає?

Звичайно, в моєму житті є люди, які надихають мене в різних сферах. Я думаю, що у кожного з нас є щось, що може надихнути інших діяти. Ось чому варто ділитися своїм досвідом, знаннями і способами допомогти в досягненні цілей.

Як ви могли б спонукати інших дівчат слідувати вашим мріям – як ви могли б додати їм сміливості?

Є речі, які допомагають в житті, сприяють досягненню мрії та цілі. Співпраця, прохання про допомогу, творче мислення. Я також вважаю, що впертість відмінно працює! Звичайно, в розумних порціях;) Якщо я дійсно хочу здійснити мрію, я прагну цього всіма силами. Якщо хтось каже, що це неможливо, я шукаю інші шляхи. Якщо з якихось причин я не можу реалізувати жоден з планів самостійно, прошу допомоги! Люди насправді раді підтримувати й допомагати, але погодьтесь, ми не завжди вміємо попросити про допомогу. Та увесь секрет в тому, що працюючи з іншими людьми, тими, хто з вами на одній хвилі, ви можете досягти більшого.

Що для вас означають слова – «Жіноча сила»?

Наполегливість, прагнення до мети, можливість бути собою.

Читайте інші статті