Прочитаєте за 2 хв 12 Вер 2019

Wild in the City – Ваш осiннiй стиль з ANSWEAR

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 2 хв

З кігтем або тонуванням? Хижа чи жіночна? Ви можете відкрити себе заново завдяки новій колекції Wild in the City by ANSWEAR. Ця осінь ваша! Перевірте!

wild-in-the-city-by-answear

Wild in the City – колекція саме на початок осені, завдяки якій створите вишукані стилізації відповідно до Вашого способу життя. В офіс, на ланч з подругою, прогулянку містом або шалену вечірку – восени можете жити так, як Вам подобається, і не турбуватися про те, що знову нічого вдягати. У колекції ANSWEAR знайдете однотонні та узорні плісіровані спідниці, сукні різноманітних фасонів, блузки-сорочки, а також Ваш must have на осінь – тренч. Не забули ми і про светри, які стануть основою наших наступних осінніх капсул.

wild-in-the-city-by-answear

Wild in the City обертається навколо класичних кольорів: білого, чорного та синього деніму. Розбавимо палітру коричневими, бежевими та карамельними відтінками. Сильним акцентом виступає насичений помаранчевий – один з наймодніших кольорів сезону AW19/20. Додаємо у колекцію трохи хижацтва, через що їй не може бракувати тваринних мотивів. Домінує у капсулі зебра, що розмістилася на сукнях, спідницях, футболках і светрах.

wild-in-the-city-by-answear

wild-in-the-city-by-answear

Доповнюють колекцію Wild in the City жіночні черевики, туфлі та сумочки із зміїним і крокодилячим принтами.

wild-in-the-city-by-answear

подивитись колекцію Wild in the City на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті