Прочитаєте за 2 хв 20 Вер 2019

Western Story by ANSWEAR – iсторiя створення

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 2 хв

Осінь може бути романтичною і витонченою! Western Story – найновіша колекція власного бренду Answear, яка допоможе Вам модно розпочати сезон AW 19/20. Подивіться, що пов’язано з її історією!

western-story-by-answear

Western Story– історія, сповнена таємничості та романтизму. Натхненням для створення колекції став стиль бохо, естетика якого ідеально підходить для перших осінніх днів. Основа – узорні сукні з шифону та віскози, вишиті блузки та сорочки, светри та кардигани з чітким плетінням. Квіткові та фольклорні принти разом з мотивами Пейслі додають атмосфери і відповідають тенденціям, що демонструють дизайнери на подіумах. Восени холодніше, тому в нашій колекції знайдете стьобані куртки та м’які пальто з, приємного на дотик, плюшевого матеріалу. Western Story заснована на відтінках рожевого, сірого та білого, які передають ніжну палітру, насичену романтизмом. Акценти бордо надають лінії осінній характер.

western-story-by-answear

Із новою колекцією ANSWEAR Ви можете підібрати образ на різні оказії. Елегантне пальто та плащ oversize поверх пістрявих суконь або різноманітних блузок із плісированими спідницями утворять жіночні багатошарові стилізації. Любительки вільних фасонів також знайдуть щось для себе. Грайте з принтами та кольорами, створюйте look своєї мрії!

western-story-by-answear

Western Story by ANSWEAR >>

western-story-by-answear

Читайте інші статті