Прочитаєте за 2 хв 04 Жов 2019

Urban Tribe – осiння пропозицiя бренда ANSWEAR, яка дозволить Вам видiлитися з натовпу

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 2 хв

Відсьогодні Вам не доведеться маскуватися в міському просторі: вийдіть з укриття, виділіться з натовпу, зробіть стаку на еклектичний стиль міської богеми. Подивіться на нову лінію Urban Tribe власного бренда ANSWEAR – відтепер кожен осінній день буде стильний!

urban-tribe-by-answear

Насичене життя в мегаполісі спонукає до експериментів зі своїм стилем, породжує потребу виділятися і водночас вимагає комфорт, щоб пережити наступні робочі дні та ночі, повні веселощів. Нова осіння пропозиція від ANSWEAR – Urban Tribe відповідає всім вимогам кожної міської модниці. Натхненням для створення колекції стала романтична богемна атмосфера та ідея міського населення, яке живе в певній місцевості, використовує її та досліджує.

urban-tribe-by-answear

Що характеризує колекцію Urban Tribe?

Лінія Urban Tribe поєднує безтурботний стиль бохо, контрастні міському простору, фольклорні мотиви, класичні фасони та сучасні елементи street style – завдяки цьому жіночий силует з одного боку інтригує, випромінює романтизм, а з іншого – вписується у новітні тенденції.

Urban Tribe – це дійсно еклектична суміш. У капсулі здайдемо шифонові сукні, блузки з квітковим узором, теплі пальто, товсті светри з чітким переплетенням, вільні кардигани та витончені аксесуари: шапки та рукавички ручної роботи, замшеві чоботи та сумочки з китицями. Тканини та фактури відіграють велику роль: ніжний шифон поєднується з виразним вельветом та вовняними матеріалами, вишивка, плісе та фальбанки контрастують із шкіряними аксесуарами, цупким денімом та, яскраво вираженим, светровим плетінням. У колекції домінують благородні відтінки бордо, бірюзи, золота та екрю, а однорідні матеріали доповнюють ультра-жіночі квіткові принти у різноманітних варіантах: від маленьких луків до чуттєвих великих квітів на темному тлі.

urban-tribe-by-answear

колекція Urban Tribe by ANSWEAR >>

urban-tribe-by-answear

 

Читайте інші статті