Прочитаєте за 3 хв 09 Вер 2019

Як носити бiлу сорочку? 6 стилiзацiй на 6 оказiй

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

Біла сорочка, тобто класика жіночого гардеробу, не повинна бути нудною! Шукаєте чогось нового, аби розбавити свій стиль? Ви саме вчасно! Давайте разом із нашим стилістом підберемо образ для офісу (і не тільки) із сорочкою у головній ролі.

yak-nosyty-bilu-sorochku-shist-stylizatsii-na-shist-okazii

Біла сорочка – це універсальна складова гардеробу – акуратна, елегантна та мінімалістична, може бути основою для створення стилізації або її головним елементом. Все залежить від того, чого хочете досягти: чи потрібен Вам офіційний look для роботи, вільний комплект на вихідні або, можливо, вишуканий та святковий образ. Експериментуйте, грайте з модою та фасонами, адже Ваша біла сорочка не повинна бути класичного крою з кишенею, коміром і манжетами. Прийшов час моделей oversize, з асиметричними елементами, фальбанками… – обмежень немає. Однак, пам’ятаємо кілька правил: обираємо білі сорочки лише з натуральних тканин і дотримуємось процедури догляду за виробами.

Стилізація 1

Біла сорочка чудово підходить до жіночого костюму. Дозволяємо собі трохи шаленства і обраємо узорну модель із сатину. Також в тренді шкіряна сумка на пояс, якою ми вирішили замінити вже привичну традиційну модель. Доповнять образ класичні чорні високі підбори. Зауважте, як їх носик ідеально поєднується з ширшою штаниною і подовжує ноги.

Стилізація 2

Біла сорочка вільниого чоловічого крою трохи стримана, чудово підходить для експериментів. У поєднанні із приталеними джинсами та високим каблуком створить ідеальний комплект для різних оказій. Не бійтеся аксесуарів, які урізноманітнять Ваш look! Ремінь з блискучою пряжкою, золоті сережки, браслети…чим більше, тим краще.

yak-nosyty-bilu-sorochku-shist-stylizatsii-na-shist-okazii yak-nosyty-bilu-sorochku-shist-stylizatsii-na-shist-okazii

Джинси Lee   |  Сорочка Lee
Жакет Scotch & Soda  |  Сумочка Guess

Стилізація 3

Хто сказав, що пастельні відтінки можуть візуально додавати вагу? Все, що необхідно зробити – це нанести вертикальні лінії та обрати фасони, що підкреслят силует. Біла сорочка з розширеним низом дозволить замаскувати недоліки, вузькі брюки підкреслять ноги, а вільний плащ додасть легкості Вашій фігурі. Темніша сумочка і металеві шпильки – акценти, завдяки яким стилізація не виглядає нудна.

Стилізація 4

Біла вікторіанська сорочка з коміром-стійкою та фальбанками – хіт сезону AW19/20. Таку модель варто поєднати із сучасними елементами, щоб трохи зламати її старомодність. Брюки з ефектом шкіри і високі підбори з виразними написам додають стилізації гостроти. Мінімалізм та збереження кольорів, однак саме невеликі деталі та фактури надають образу унікальність та оригінальність.

yak-nosyty-bilu-sorochku-shist-stylizatsii-na-shist-okazii

yak-nosyty-bilu-sorochku-shist-stylizatsii-na-shist-okazii

Туфлі Steve Madden  |  Брюки Silvian Heach  |  Сорочка Scotch & Soda
Блузка Scotch & Soda  | 

Слилізація 5

Асиметрична біла сорочка з рюшами аж благає, щоб її одягнули. Щоб більш підкреслити її характерні деталі та крій, обираємо плісировану спідницю. Черевики та джинсова катана – елементи casual, які вдало контрастують з елегантним платком. Якщо Вам подобаються контрасти та жіночні мотиви, ця стилізація для Вас!

Стилізація 6

Білу сорочку версії smart casual можна обіграти досить просто та цікаво. Вистачить одягнути джинси (вони можуть бути чорного, сірого або темно-синього кольору) та черевики. Пальто в пастельних відтінках додає образу ноту елегантності, а про shopper bag нам взагалі не треба багато розповідати – це просто ідеальна сумочка для роботи в офісі.

yak-nosyty-bilu-sorochku-shist-stylizatsii-na-shist-okazii

yak-nosyty-bilu-sorochku-shist-stylizatsii-na-shist-okazii

Черевики AnswearКуртка Lee  |  Сорочка Answear | 

Спідниця Answear

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua >>

Читайте інші статті