Прочитаєте за 3 хв 06 Тра 2021

Слідуйте своїм мріям разом із лімітованою колекцією answear.LAB

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

Вибирайте незалежність, наважуйтесь здійснити свої мрії та ніколи не здавайтеся. Найновіша лімітована лінія власного бренду answear.LAB додасть Вам нової енергії для дій і змін. Надихніться сучасними пропозиціями. Просто – Dare to Dream!

Туга за людьми, близькістю, культурою, модою, метушнею мегаполісів і шаленими ночами – це ностальгічний лейтмотив лімітованої колекції із захоплюючою назвою “Dare to Dream”. Лінія пристосована до нашого часу, відновлює надію та дозволяє зробити ще один крок вперед. Answear.LAB сміливо поєднує очевидні суперечності: комфорт і чуттєвість, елегантність і свободу.

Чим здивує колекція Dare to Dream?

Лінія answear.LAB віддає шану жінці, сповненій радості життя, сміливості та рішучості. Саме для неї були створені дизайнерські комплекти зі шкіри, чуттєві сукні, спідниці, що підкреслюють талію, широкі штани та сорочки oversize із привабливими деталями. Вона може доповнити свій образ ефектними аксесуарами – від шкіряних ременів ручної роботи до сумочок, що ідеально підходять для багатьох випадків. “Dare to Dream” відрізняється не тільки своїм дизайном, але і благородними матеріалами: тут ми бачимо натуральну шкіру, шовк, віскозу та модал. Усе витримане у вишуканій палітрі кольорів: домінує біло-чорний і зламана білизна, переплетені витонченими відтінками бежевого, пастельно-синього та сірого. На додаток до однотонних атласних фактур в елегантному варіанті з’являються мотиви tie-dye.

Від жінок для жінок – натхнення в колекції answear.LAB

answear.LAB створив новітню жіночну колекцію, що є відповіддю на сучасність. Натхненням стали ікони стилю, впізнавані та сильні особистості, які не бояться ламати стереотипи: Енні Леннокс, Каролін де Мегре та Джованна Батталья. У пошуках найкращих рішень бренд сягнув до найвищих тенденцій сезону SS’21, не жертвуючи якістю та класикою. “Dare to” Dream” демонструє вдале продумання кожного її елемента. Пропозиції, що входять до лімітованої колекції, додають сили, впевненості в собі та душевного спокою, дозволяючи дивитися у майбутнє з оптимізмом.

Dare to Dream!

подивитись колекцію Dare to Dream by answear.LAB

Читайте інші статті