Прочитаєте за 2 хв 31 Січ 2022

Любити себе – це найбільша революція, тому що ти заслуговуєш на найкраще

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Щоб почати конкретні зміни у своєму житті та оточенні, спершу почніть з любові до себе, – нагадує answear.LAB. «Любити себе – це найбільша революція» – так називається остання колекція, яка цілком могла б стати вашим життєвим девізом.

Любити себе – це найбільша революція

Немає такої унікальної та особливої ​​людини, як ВИ! Ви найважливіша людина у своєму житті, і це зовсім не повинно звучати егоїстично. Любити себе означає ставитися до себе з належною увагою, турботою, повагою, бути щасливим, відчувати відповідальність за себе і мати постійне бажання рости. Якщо ви перестанете любити себе, вам буде важко жити життям своєї мрії і досягати своїх цілей. Приймайте себе таким, яким ви є, порвіте з переконаннями, які вас обмежують, і постарайтеся жити вільно – про це вам також нагадує бренд answear.LAB.

Покажи, яка в тебе сила!

Через одяг можна найпростіше проявити себе, показати свою силу та характер. Можливо, ви наважитеся зробити це разом з answear.LAB? Капсула «Loving Yourself» насамперед характеризується глибокими вирізами, виразними кольорами та привабливими деталями. Домінуючими кольорами тут є чорний, переплетений з глибокими відтінками кобальту, пляшковим зеленим і фіолетовим – ви також побачите це поєднання на квітчастих, дуже вишуканих принтах. Атласні переплетення та м’які плавні тканини контрастують із шкіряними жилетами, куртками та штанами, символізуючи силу, яка глибоко всередині вас. Є й асиметричні вирізи: на спині, плечах і тілі, які з’являються як на сукнях, так і на вільних сорочках – розкрийте своє тіло й насолоджуйтесь своєю унікальністю!

Читайте інші статті