Прочитаєте за 2 хв 14 Лют 2022

Ми хочемо більше! Капсула «Більше танців, більше поцілунків, більше любові»!

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Ця колекція змусить кольори та геометрію довше заволодіти вашим гардеробом. Вже набрид беж і мінімалізм? Досягніть більше з капсулою “Більше танців, більше поцілунків, більше любові” від бренду answear.LAB.

Любов до кольору

Іноді потрібна сміливість, щоб носити колір – з іншого боку, він іноді дає нам її. Владні жінки роками користуються його магічними властивостями. Вони знають, що яскраві, виразні стилізації допомагають виділитися, запам’ятатися, перестати бути непомітною. Завдяки новій капсульній колекції answear.LAB «Більше танців, більше поцілунків, більше любові» колір і незвичайні візерунки будуть панувати не тільки на глянці, але і в повсякденному стилі!

Більше танців, більше поцілунків, більше любові

Капсула під назвою «Більше танців, більше поцілунків, більше любові» — це вираз прагнення близькості, свободи, витонченої моди та яскравого кольору, який асоціюється з радістю та оптимізмом. У часи страху нам потрібні легковажні, радісні моменти та святкування життя. Давайте розфарбуємо наше повсякденне життя новими тонами, внесемо в нього емоції та позитивне божевілля – нехай гасло «Більше танців, більше поцілунків, більше любові» стане вашим девізом на наступні тижні.

Що вас порадує в колекції?

Колекція «Більше танців, більше поцілунків, більше любові» привертає увагу чуттєвими сукнями, комплектами з чітко окресленою талією, широкими штанами і светрами з малюнком, завдяки яким значно підвищиться рівень дофаміну. Усі елементи капсули доступні в палітрі яскравих і виразних кольорів, включаючи смарагдовий, помаранчевий і сапфіровий. Тут головну роль відіграє не тільки колір – він супроводжується характерними вібраційними принтами. Натхнені геометричними абстрактними картинами Пауля Клее та Віктора Вазарелі, вони вкотре доводять, що мистецтво має багато спільного з модою, і перш за все воно приносить радість.

 

Читайте інші статті