Прочитаєте за 3 хв 30 Жов 2020

Авангард, простота, комфорт, модернізм, SEX APPEAL…

Автор: Наталія Кондратенко
Прочитаєш за 3 хв

У цій колекції тенденції 30-х років набули нового виміру, позначеного змінами в сучасній культурі та суспільстві загалом. Вслід за образом Жінки сьогодення, вони відповідають на виклики, що готує нам цей великий світ. Колекція базується на практиці дизайнерів моди 30-х років, натхненна роботами чудової Ельзи Скіапареллі. Однак, помітні штрихи стилю справжніх кінодів, як знамениті Ґрета Ґарбо та Марлен Дітріх. Лімітована колекція answear.LAB відповідає ритму і стилю життя в наші дні. Взявши до прикладу 30-ті роки, коли для кожної частини дня була потреба у спеціальному вбранні і зміні образу, ми також можемо уявити себе по-новому, залежно від конкретної нагоди чи просто настрою. Лише нам вирішувати як виглядати: сучасно, сміливо? А можливо, витончено і чуттєво?

Перша колекція answear.LAB створює нову історію, в якій героїня – сильна і незалежна сучасна жінка. Ось вона крокує вулицями міста у шкіряній куртці-жакеті, підкреслено налаштована на діловий лад, а ось, відвідує вечірку в коктейльній відкритій сукні, і перетворюється на звабливу кішечку, усюди діє її магнетизм, характер, кураж і особливий шарм.

raVIShINg

Колекція складається зі 120 одиниць: топи та сорочки, оброблені величними деталями, шкіряні куртки, спідниці та класичні вовняні пальто. Вечірні вбрання та коктейльні сукні оздоблені драпіруваннями, прозорі вставки і бахрома надають ефекту спокусливого шарму і темного романтизму а-ля dark romanticism. Використані лише шляхетні тканини: шовк, шерсть, шкіра та м’якість вовни. Гладкі поверхні в комбінації з геометричними принтами, дозволяють сяяти мов кінодіва!

UNtaMeD

Класичні пальто та куртки з чітко позначеною лінією плечей та лінією талії підкреслюють силу та незалежність тих, хто їх носить. Широкі брюки, вільні сорочки та шкіряні аксесуари створюють вигляд рішучої жінки, яка впевнено крокує життям і готова підкорити весь світ.

SeNSUal

З одного боку, сильні та виразні, з іншого – ефірні та витончені … Коктейльні сукні та довгі драпіровані моделі вражають блиском тканин та деталей, взятих з 1930-х. Такі характерні елементи, як оголена спина, складки та глибокі декольте, дозволяють перетворитись на жінку-вамп і випромінювати особливий шарм.

MODeRN

Колекція answear.LAB, хоч і натхненна класикою, проте, абсолютно відповідає потребам сучасних жінок. Тут не бракує характерних деталей з високоякісних матеріалів. Шкіряні костюми, куртки, брюки та спідниці, а також аксесуари, вишукані в кожній деталі, – це ода модернізму та відповідь на всі сучасні тренди, за якими стежимо на світових модних подіумах.

подивитись колекцію answear.LAB

Фото: Марта Войтал

Читайте інші статті