Прочитаєте за 4 хв 30 Лис 2023

Одягайся у стилі 90-х разом з Answear.LAB

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 4 хв

Мода 90-х надихає дизайнерів вже кілька сезонів поспіль. Найближчим часом її характерні кольори, крій і форми будуть частиною головних світових трендів. Мотиви 90-х можна знайти, наприклад, у колекції Focused and Fabulous від Answear.LAB. Подивіться, як стилізувати свої вбрання, щоб завжди виглядати модно.

Значну роль у розвитку стилю 1990-х відіграли суспільні настрої та поп-культура. Втомившись від консервативної моди, люди почали шукати форми, які не вписувалися в певні шаблони. Створюючи повсякденний стиль, вони надихалися зірками серіалів, музикантами, голлівудськими зірками і супермоделями.

Донедавна стиль 90-х дехто називав занадто очевидним. Зараз він знову надихає дизайнерів на створення оригінальних фасонів, які носять модники й модниці як в повсякденному житті, так і на особливі випадки.  Одяг в естетиці стилю 1990-х можна знайти в новій колекції Focused and Fabulous від Answear.LAB.

Мода на троянди

Колекція Focused and Fabulous – це жіночні фасони, створені з урахуванням світових тенденцій. Сукні з квітковими принтами, особливо в поєднанні червоного і чорного, відіграють головну роль у повсякденних і вечірніх образах. Лейтмотивом декоративних деталей і принтів є квітка троянди. Деякі візерунки нагадують стиль паризького саду. Інші з’являються на одязі у вигляді лінійного малюнка.

Незалежно від форми, троянди та інші квіткові мотиви будуть на подіумах всесвітньо відомих дизайнерів у найближчих сезонах. Як впровадити цей тренд у своє повсякденне життя? Обирайте драпіровану сукню приталеного силуету, що облягає фігуру, з вирізом, яка ідеально підійде для будь-якої ситуації.

Не менш цікава блузка з довгими рукавами та спідниця прямого крою і розрізом. Обидва предмети гардеробу не лише чудово поєднуються в одному образі, але й легко можуть стати основою для інших вбрань. Просто підберіть до спідниці ефектний топ, а до блузи – улюблені брюки.

Боді в стилі 90-х від Answear.LAB

Боді – ще один символ 1990-х, який вже кілька сезонів панує у світі моди. Їх носять деякі з найбільших світових зірок, включаючи Емілі Ратаковскі та сестер Кардашьян і Дженнер. Жіночі боді підкреслюють найкращі риси жіночої фігури, її вигини, приховують недоліки і чудово сидять, на відміну від звичайних футболок, які мнуться при носінні.

Якщо ви шукаєте одяг, який підійде як для елегантних, так і для повсякденних образів, боді стане ідеальним рішенням. Боді з паєтками можна поєднувати з чорними джинсами-кльош, вільною спідницею або костюмними брюками та піджаком. У будь-якому з цих варіантів ви будете виглядати феноменально. Приталений крій, довгі рукави, декоративний виріз та оздоблення срібною ниткою надають боді неповторного характеру. Просто поєднайте його з чорною спідницею або елегантними брюками – і образ для особливих подій готовий!

У світі тренчів на Answear.LAB

Шкіряні речі підкорили подіуми ще в сезоні осінь-зима 2022, але цей тренд залишився з нами надовше, особливо в якості матеріалу для тренчів. На думку дизайнерів, найцікавіше виглядають об’ємні моделі в неочевидних земляних відтінках.

Шкіряні тренчі натуральних кольорів стануть основною річчю жіночого гардеробу в найближчих сезонах. Крім того, вони перестануть бути фоном і почнуть виділятися як один з найвиразніших елементів стилю. Шкіряні тренчі варто носити з одягом прямого крою, щоб якнайкраще продемонструвати характер пальта. Поєднуйте його з повсякденними джинсами, чорною водолазкою або асиметричною довгою сукнею.

Зосередьтеся на денімі

Мода 1990-х була далека від божевілля блиску, що панувало в попередньому десятилітті. Трендами того часу були не лише різнобарвна мішанина, а й нейтральні кольори та мінімалістичний вуличний стиль, натхненний стилем Calvin Klein – біла футболка, спортивне взуття та якісні джинси. Саме штани з цього матеріалу панували на вулицях.

Якщо ви хочете створити повсякденний образ, натхненний 90-ми, сині джинси кльош із завищеною талією та вільними штанинами – обов’язковий атрибут. В якості альтернативи спробуйте класичні штани прямого крою. Завдяки універсальності крою, джинси пасуватимуть до будь-якої фігури.  Поєднуйте штани з улюбленою блузою, джемпером або зручним світшотом.

Читайте інші статті