Прочитаєте за 4 хв 20 Гру 2023

Celebrate Everything. Насолоджуйтесь особливими моментами у своєму стилі

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 4 хв

Answear.LAB представляє нову колекцію Celebrate Everything, яка ідеально підходить для будь-якого випадку. На її створення надихнула жінка, яка хоче відчувати себе красивою і неповторною в будь-якому обраному нею стилі.

– За порадою Коко Шанель: Завжди виглядайте так, ніби зустрічаєте кохання всього свого життя або найлютішого ворога, – підкреслює Агнешка Пручник, бренд-директорка Answear.LAB.

Світові тренди в колекції Celebrate Everything

Колекція Celebrate Everything народилася з віри в те, що ми можемо святкувати особливі події у власному стилі. Адже кожна жінка може одягатися натхненно і красиво, незалежно від приводу. А також святкувати життя, моменти та цінувати стосунки.

У колекції Celebrate Everything представлені вечірні вбрання. Вони відсилають до трендів поточного сезону. Один з таких – power dressing, який ввів у світ моди Yves Saint Laurent. Дизайнер хотів, щоб жінки відчували себе в одязі так само комфортно, як і чоловіки.

Power dressing також підкреслює, що впевненість у собі є ключовим елементом стилю. Саме тому у вечірніх вбраннях від Answear.LAB важливу роль відіграють костюми – моделі зі зменшеними плечима або оздоблені паєтками комплекти з підкресленою талією. Крім того, видиме натхнення походить від тренду “чорне на чорному”, виразних прикрас, не дуже класичних і запозичених зі стилю 90-х років.

Феноменальний стиль для кожної важливої події

Одягаймося на кожен випадок так, як нам хочеться – переконує бренд Answear.LAB. Саме тому в колекції, окрім костюмів, не обійшлося без суконь, які традиційно асоціюються з виходом у світ.

Цікавими пропозиціями є стилізації з драпіруванням спереду та застібкою на безліч золотистих ґудзиків. Також є сукні міді з розрізами спереду, корсетним верхом і рукавами-буфами, що спадають до зап’ясть. Не менш феноменальною є приталена сукня на тонких бретелях з довгим, розрізом. Також заслуговує на увагу витончена максі-сукня з ефектною бахромою на спині.

– Ми хочемо, щоб жінки відчували себе впевнено і з ентузіазмом створювали свій неповторний стиль, який стане відображенням індивідуальності і внутрішньої сили”, – підкреслює Агнешка Пручник.

Деталі, що надихають

Впевнена в собі жінка не любить йти на компроміси, але й не боїться експериментувати з різними стилями. Вона може поєднувати класичні та сучасні елементи, створюючи унікальні комбінації. Ідеальною базою для такого вбрання є комплект, що складається з сорочки з поясом, зав’язаним на бант. Також можна обрати спідницю міді з довгим боковим розрізом.

У колекції Celebrate Everything також є місце для того, щоб урізноманітнити вбрання оригінальними аксесуарами. Наприклад, взуттям цікавих фасонів: від шпильок з гострими носками до більш важких черевиків. Виразні прикраси – невід’ємна частина стилю. Проблиски добрих карнавальних веселощів також можна побачити в різноманітних формах і видах прикрас. Метелики, пір’я та мотив троянди – лише деякі з них.

У кольоровій гамі вечірніх образів переважають класичні кольори – чорний і білий з відтінком елегантного блиску. Матеріали – паєтки, велюр, шифон зі складками, перебільшені фактури з металевими нитками та хутром.

Читайте інші статті