Прочитаєте за 3 хв 25 Гру 2023

Новорічна ніч 2023: Як одягнутися в найважливішу ніч року?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Який би спосіб проведення новорічної ночі ви б не обрали, переконайтеся, що у вас є образ, в якому ви будете почувати себе приголомшливо і комфортно. Обирайте вбрання для новорічної ночі 2023 року на основі світових трендів разом з Answear.LAB.

Стиль для новорічної ночі 2023 – це не тільки блиск паєток, металізованих матеріалів і каміння. Приглушені кольори, power dressing у вигляді костюмів, сукні з пір’ям у стилі “Великого Гетсбі” лідирують у цьому сезоні. Крім того, величезну роль серед новорічних образів відіграють комфорт і невимушеність.

Новорічна ніч 2023 та гламурна максі-сукня

Вирушаєте на новорічний бал? Або, можливо, ви святкуватимете з друзями в більш затишному, але не менш елегантному місці. Незалежно від того, де ви проводите новорічну ніч, у вас є можливість представити себе в дещо іншому образі, ніж ви робите це щодня.

Святковий новорічний образ можна створити за допомогою вечірньої сукні. Прикрашена паєтками, кристалами та блискучими аксесуарами, сукня приверне увагу всіх гостей. Особливо ефектно виглядатиме модель, що підкреслює фігуру, з декольте. У ній ви відчуєте себе особливою.

Прихильницям класичної елегантності рекомендуємо максі-сукню в стилі гламур з колекції Answear LAB. Виріб вирізняється довгими рукавами, оздобленими бахромою, короткою горловиною та боковим розрізом. Ніжний та приємний на дотик матеріал сукні забезпечить вам комфорт у новорічну ніч.

 

Зустрічайте Новий рік у маленькій чорній сукні

Новорічна ніч 2023 – найкраща нагода в році, щоб сяяти. Сукня-комбінація на тонких бретелях і з класичним вирізом – ідеальний спосіб створити блискучий образ, всипаний паєтками. Обираючи сукню-футляр, обмежте себе у виборі аксесуарів. Зупиніть свій вибір на ненав’язливій чорній сумочці та класичних шпильках, щоб не затьмарювати весь образ.

Але не хвилюйтеся, якщо паєтки – не ваша стихія. Ви будете виглядати так само гарно і в менш оздобленій сукні. Приклад такого творіння – модель з колекції Answear.LAB з тканини атласного плетіння. Приталений крій і модні в цьому сезоні рукава з чорної сітки додадуть образу особливого характеру.

Костюм для особливих випадків

Новорічна ніч 2023 року – це не просто можливість одягнути унікальну сукню. У цьому сезоні обирайте power dressing – тренд, який демонструє жіночу незалежність і силу через двобортні піджаки та костюми з окресленими плечима.

Power dressing дозволить вам виглядати стильно. Оберіть однотонний трикотажний костюм з декоративними золотими ґудзиками. Короткий жакет і  штанини-кльош, що оптично подовжують і роблять фігуру стрункішою.

Віддаєте перевагу більш вечірнім образам? Одягайте костюм з паєтками. Довгий піджак із зав’язкою на талії ідеально пасує практично до будь-якої фігури. Широкі мерехтливі штани з парчі додають образу легкості.

Пам’ятайте, що ви можете змішувати та поєднувати кожен комплект. Якщо ви хочете створити владний образ, але при цьому зберегти жіночність і чуттєвість, оберіть вільний піджак і комбінуйте його з більш приталеними речами. Підкресліть фігуру парчевою міні-спідницею або приталеним корсетом. Це ідеальний варіант для вечірки!

Читайте інші статті