Прочитаєте за 3 хв 17 Лис 2023

Модна історія про сучасну жінку. Answear.LAB з новою колекцією Focused and Fabulous

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Життя жінок у сучасному світі швидкоплинне та насичене. Ми перебуваємо у постійній гонитві за кар’єрою, досягненням мрій та прагненням до самореалізації, часто кидаючи виклик суспільним очікуванням. Нова колекція Focused and Fabulous підкреслює, що кожній жінці потрібен момент у житті, коли вона може зупинитися, прислухатися до свого внутрішнього голосу і подбати про власні потреби, зокрема й модні.

Мати, дружина, подруга, бос, колега – жінки щодня виконують багато ролей одночасно. У поспіху своїх обов’язків вони не завжди пам’ятають про те, що потрібно перевести подих і почати насолоджуватися повсякденним життям. У своїй новій колекції – “Focused and Fabulous” – Answer.LAB підкреслює, наскільки важливо в житті кожної жінки мати момент, щоб зупинитися, відпочити від щоденного поспіху і повністю зосередитися на собі. Мода відіграє не останню роль у цьому процесі.

– У вбранні Answear.LAB жінки можуть відчувати себе наче на модному подіумі, незалежно від того, чи проводять вони час вдома, чи виконують свої професійні обов’язки в офісі, чи присвячують себе улюбленим заняттям. Ми хочемо супроводжувати їх у створенні власного, неповторного стилю, щоб вони могли черпати енергію з цих особистих зустрічей з модою, яку потім дарують світові, – говорить Агнєшка Пручник, бренд-директор Answear.LAB.

У кліматичній іміджевій сесії для колекції Focused and Fabulous взяла участь Каміла Щавінська, харизматична модель, яка підкорює подіуми найвідоміших світових дизайнерів. Іміджева сесія також супроводжується відеороликом, в якому Каміла Щавінська веде глядача через розповідь про останню колекцію. У відео стилізації колекції Focused та Fabulous переплітаються з виразною розповіддю про жіночність.

 

– Ми виткали історію про сучасну жінку, яка усвідомлює свої сильні та слабкі сторони. Примирену з життям, задоволену і зосереджену на тому, що для неї найважливіше, – додає Агнєшка Пручник.

Focused and Fabulous: Повернення трендів з 1990-х

Focused and Fabulous – це жіночний крій, заснований на світових трендах. До колекції увійшли класичні пальта, імітація довгих шуб у бежевому та коричневому кольорах. Сукні з квітковими принтами та декольте з відкритими плечима відіграють важливу роль як у денному, так і у вечірньому вбранні. Крім того, сорочки з зав’язаним поясом, трендові гольфи, елегантні брюки-кльош та позачасові моделі з прямим кроєм.

Кольори колекції – це переважно поєднання червоного та чорного. Злиття кольорів, характерне для 1990-х, донедавна сприймалося як належне. Тепер же воно знаходиться на вістрі модних тенденцій цього року. Як і червоний total look, стилізований у різних іпостасях – сукня і жакет, жіночий костюм або комбінезон. Лейтмотивом декоративних деталей та принтів є квітка троянди. Деякі візерунки натхненні кольорами паризького саду. Інші з’являються на одязі у вигляді лінійного малюнка.

Серед тканин – шкіра та шкірозамінник, сатинові глянцеві тканини та приємний на дотик трикотаж, що зігріває холодними осінніми та зимовими днями. Завершують образ Focused and Fabulous яскраві прикраси. Привабливі сережки, великі каблучки з квітковими мотивами та банти, зав’язані під шиєю – це лише деякі з пропозицій від Answear.LAB.

Читайте інші статті