Прочитаєте за 4 хв 03 Лис 2023

Відкрийте в собі внутрішню силу за допомогою стилів The Power of Woman

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 4 хв

Мода – це один з інструментів формування впевненості в собі. Завдяки продуманим стилям, які відповідають нашій індивідуальності, ми можемо не лише чудово почуватися, але й розкрити свою внутрішню жіночу силу.

Хочете завжди виглядати красиво і впевнено? Обирайте образи з колекції The Power of Woman від Answear.LAB. Нижче ми представляємо кілька стильних образів.

Жінки – це щоденні супергероїні та воїни, для яких немає нічого неможливого. Незалежно від того, чи одягнені вони в ідеально скроєний костюм або сукню з паєтками, вони невпинно йдуть до своєї мети. Вони ніжно плекають свою внутрішню силу, бо знають, що вона є їхнім найбільшим надбанням.

Колекція The Power of Woman від Answear.LAB підкреслює красу кожної жінки та оспівує її силу, наголошуючи на тому, що чутливість, харизма, впевненість у собі та здатність долати перешкоди – це атрибути жіночності. Широкий асортимент дозволяє створювати унікальні образи для будь-якого часу доби та різних викликів. Ви самі вирішуєте, яка ви жінка.

Вечір романтики

Готуєтеся до зустрічі з друзями? А може, шукаєте ідеальний образ для побачення? Незалежно від випадку, ви матимете чудовий вигляд у довгій сукні з паєтками. Вона має модні складки, ефектний розріз та класичний круглий виріз. Доповніть її улюбленими зручними туфлями на шпильках та елегантними прикрасами, щоб вигідно виділитися з натовпу.

Прихильницям простого крою рекомендуємо сукню з тонкого еластичного трикотажу з рукавами три чверті та гострим вирізом горловини. Еластичний пояс підкреслить талію, завдяки чому ви зможете зберегти пропорції фігури. Розріз, з іншого боку, зробить весь образ легким і жіночним.

Якщо ви не прихильниця суконь, зупиніть свій вибір на простих чорних брюках з паєтками. Не забудьте поєднати їх з блузкою на бретельках, піджаком і класичними чорними туфлями на шпильці. Бузковий піджак оверсайз з класичними лацканами і спущеними плечима також буде виблискувати паєтками. Поєднуйте з широкими брюками з високою талією того ж кольору. Для особливих випадків одягніть під нього елегантну сорочку і завершіть образ жіночною краваткою.

Любителька повсякденної моди

“Мода – це декларація власної свободи”, – каже Анна Делло Руссо, італійська фешн-журналістка та головна редакторка Vogue Japan. Повсякденний стайлінг дозволяє виразити свою індивідуальність і неповторний стиль. Саме для таких прихильниць моди на кожен день Answear.LAB пропонує трендові фасони.

Штани з гладкого та еластичного матеріалу неодмінно зарекомендують себе в холодні дні. Приталені штанини та завищена талія підкреслюють природну лінію силуету. У поєднанні з м’яким трикотажним джемпером та шкіряною курткою вони створюють ідеальний осінній ансамбль.

Незамінним елементом кожного осіннього гардеробу є пальто. Воно ідеально підходить як для повсякденних образів у стилі casual, так і для вечірнього вбрання. Пальто з колекції The Power of Woman – саме така модель. Виготовлене з гладкої тканини та 70% вовни, воно має високі терморегуляційні властивості.

Таким чином, воно зігріває, коли холодно, і охолоджує, коли температура за вікном підвищується. Воно буде чудово виглядати з водолазкою, товстим джемпером або класичною сорочкою з комірцем.

Смілива дівчина-бунтарка з колекції The Power of Woman

Шкіра ніколи не виходить з моди. Це позачасовий матеріал, який ідеально поєднується з різноманітними тканинами, фактурами та кроєм. Вона доповнює як елегантне вбрання, так і сміливий повсякденний образ. Тому підходить кожній жінці, яка виражає свою впевненість і рішучість у житті за допомогою моди.

Як створити бунтарський образ з колекцією The Power of Woman? Ви можете обрати сукню зі штучної шкіри з поясом на талії та поєднати її з модними в цьому сезоні черевиками на платформі. Не менш цікавий ефект матиме плісирована спідниця-міді. Поєднуйте її з об’ємною футболкою або джемпером і рок-н-рольними черевиками.

Читайте інші статті