Прочитаєте за 3 хв 27 Січ 2024

Модні аксесуари на зиму 2024

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Модні аксесуари здатні витончено підкреслити будь-який образ. Які аксесуари варто додати до свого гардеробу в цьому зимовому сезоні? Ознайомтеся з наступним списком.

Стовідсотковий комфорт при збереженні власного унікального стилю – ось гасло трендів зимового сезону. Ми обираємо модні аксесуари, які не лише дарують нам чудове самопочуття, але й підкреслюють унікальний характер усього вбрання. Всесвітньо відомі дизайнери показують, що в найближчі місяці на першому плані буде вічна класика, хоча і в абсолютно новому, оновленому виконанні.

Модні аксесуари XXL

Серед актуальних аксесуарних трендів виділяються аксесуари XXL. Для холодних зимових днів дизайнери рекомендують великий об’ємний шарф, бажано в клітинку, який через роки повертається на подіум найгарячіших трендів сезону. Шарф – це аксесуар, за допомогою якого можна підкреслити характер стилю і трансформувати силует. Він поєднується практично з усім – з осіннім пальто, дублянкою чи короткою курткою. Не ховайте його під верхнім одягом. Шарф повинен відігравати провідну роль у модному образі.

Сумка оверсайз у вигляді класичного шоппера також стане в нагоді у вашому зимовому гардеробі. Це надзвичайно практичний і зручний аксесуар. Якщо ви підберете її до свого вбрання, вона буде витончено виділятися і привертати до себе увагу. Сумка оверсайз – це багатофункціональний аксесуар для будь-якого образу. У неї можна скласти практично все, що потрібно для насиченого дня, і при цьому виглядати феноменально.

Трендові аксесуари: срібні сумочки

Іноді достатньо одного елемента, щоб підкреслити весь образ. Одним з таких модних аксесуарів, безумовно, є срібна сумочка, яка очолює список наймодніших аксесуарів на зиму 2024.

Срібні сумочки бумерангом повертаються до жіночих гардеробів. Раніше вони були незамінною частиною новорічного образу. Тепер їх носять щодня протягом усього сезону. Дизайнери доводять, що це аксесуар, який чудово поєднується навіть з класичними повсякденними вбраннями. Вона також ідеально підходить для більш сміливих луків. Не тільки робить їх більш привабливими, але й надає їм оригінального вигляду.

Класичні чорні туфлі на високих підборах

Провідні модні дизайнери сьогодення згодні з цим. Тренди кожного сезону повинні змішуватися і залишатися з нами довше. Чорні класичні шпильки ідеально вписуються в цю ідею.

Чорні високі підбори – це як маленька чорна сукня. Вони пасують до будь-якого вбрання та ідеально доповнюють весь образ. Незважаючи на зовнішній вигляд, це не просто взуття для вечора, як доводять провідні модні будинки. Незалежно від того, який стиль і естетика нам до вподоби, чорні туфлі на високих підборах – це предмет гардеробу, який пасує всім і в будь-якій ситуації, навіть у холодні дні.

Класичні туфлі не обов’язково повинні бути нудними. Чорні туфлі на підборах відрізняються своєю фактурою і матеріалами, з яких вони виготовлені. Вони сподобаються прихильницям натуральної шкіри, велюру або більш креативних рішень, таких як блискучі паєтки та нейлон.

Високі чоботи в тренді

Високі чоботи з приталеним або еластичним верхом. На плоскій підошві, витонченій шпильці або екстравагантній платформі, як у моделях Naked Wolf. Чоботи знову панують у списку зимових трендів і не збираються поступатися подіумом жодному іншому взуттю. На це є багато причин. Це взуття, яке підкреслює жіночність і добре підходить як аксесуар для повсякденних і вечірніх образів.

Особливою популярністю користуються чоботи середньої висоти. Деякі моделі нагадують панчохи і чудово поєднуються з еклектичними вбраннями. Інші легко вписуються в мінімалістичні образи і поєднуються з повітряною сукнею, грубим джемпером, блейзером або фактурним пальто.

Адаптація мілітарі

Тренд мілітарі із задоволенням носять жінки різного віку та естетичних уподобань. Цей стиль завоював наші серця ще кілька років тому.  Які моделі будуть в моді в найближчі місяці?

Сумки в мілітарі стилі в простому, мінімалістичному виконанні неодмінно додадуть характеру будь-якому вбранню. Вони чудово виглядатимуть з класичним пальто, пуховиком, а також з курткою-шкірянкою або катаною.

Відтінки бежевого в тренді цього сезону і не оминули аксесуарів та взуття. Це універсальний колір, який добре поєднується з різними образами – від суконь до повсякденних образів з білою сорочкою та джинсами.

Прихильницям більш витіюватих аксесуарів сподобаються пастки з ланцюжками та стразами. Якщо вам важко розлучитися зі спортивним взуттям, восени та взимку замініть його на баггі в спортивному стилі. Вони ідеально доповнять будь-який спортивний образ.

Читайте інші статті