Прочитаєте за 4 хв 15 Січ 2024

Après ski – що відрізняє цей стиль?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 4 хв

Найякісніші матеріали, дизайн, що поєднує в собі сучасність з духом ретро та відмінний комфорт. Ці терміни ідеально підходять, щоб описати стиль après ski, який став основним у колекціях найбільших модних брендів. Що відрізняє après ski? Чому він стає все більш популярним не тільки серед шанувальників зимових видів спорту? Відповіді на ці питання ви знайдете в статті.

Визначення стилю après ski міститься в самій назві. У перекладі з французької це буквально означає “після катання” і відноситься до всіх видів діяльності, якими займаються лижники після того, як зійшли зі схилів або в перервах між спусками. Проте après ski не є розвагою виключно для чемпіонів із зимових видів спорту.

Все більше людей вирушають взимку на найпопулярніші гірськолижні курорти, щоб відпочити в ресторанах і спа, насолоджуючись прекрасними видами на засніжені вершини. Незамінним елементом зимового відпочинку є правильно підібраний гардероб. Як відобразити стиль après ski в одязі?

Après ski: Баланс спортивного та повсякденного стилів

Гардероб для катання на лижах поєднує в собі спортивні та повсякденні елементи одягу. Для того, щоб досягти правильного балансу, нам слід правильно підійти до стилізації. Вибирайте елегантну недбалість з відтінком еклектики. Поєднуйте спортивні штани лаймового, рожевого або фіолетового кольору з топом нейтральних кольорів, таких як білий, бежевий, темно-синій або чорний.

Стиль après ski також дає можливість розширити межі моди, граючи з формою, кольором і кроєм. Ви можете поєднувати, здавалося б, непоєднувані елементи гардеробу – спортивні штани і вовняні джемпери або лижну куртку і гламурні аксесуари.

Безперечно, однією з характерних рис après ski є ностальгія за модою 70-х і 80-х років. Ретро-елементи можна побачити в кожному вбранні. Це не тільки гірськолижні костюми, що відсилають до попередніх десятиліть, але й вовняні або твідові ансамблі. Ностальгія за минулим також відображається в лижних штанах кльош, неонових вставках, хутряних капюшонах і барвистих принтах.

Зручно, тепло та стильно

Не знаєте, з чого почати, щоб завершити свій образ після катання? Погляньте на наймодніші пуховики цього сезону. Обирайте крій відповідно до своїх вподобань. Цієї зими ми будемо носити як довгі, об’ємні моделі, так і короткі пуховики різноманітних кольорів. Пуховики, що ідеально підходять для схилів та позатрасового відпочинку, можна знайти у таких брендів, як MMC Studio, Rossignol, Boss, Hetrego та Columbia.

Гірськолижні костюми – особливо ті, що нагадують диско, натхненні 70-ми та 80-ми роками – стануть у нагоді на снігу. Не обмежуйте себе в кольорах. Обирайте моделі в неонових та блискучих кольорах. Ви можете легко поєднати яскравий комбінезон з пуховиком більш приглушених відтінків для створення модного та елегантного зимового образу.

Гольфи та джемпери , бажано з високоякісних матеріалів, є основою гардеробу після катання на лижах. Обираючи класичний білий, чорний або відтінки бежевого, ви створите основу для універсальних образів. Також зверніть увагу на джемпери з цікавими фактурами та вишивкою. Плетіння, оригінальні принти та китиці допоможуть вам ідеально вписатися в гірський стиль.

Черевики для зимових пригод

Невід’ємною частиною образу après ski є тепле зимове взуття. Найпопулярнішими моделями є черевики для снігу – особливо моделі Moon Boot. Їх космічний дизайн був натхненний черевиками астронавтів Apollo 11, які висадилися на Місяць. Сьогодні снігоступи бренду набули статусу модної класики і стали символом зимової моди. Актуальні моделі представлені в різноманітних кольорах та дизайнах, тому вони ідеально пасують до будь-якого стилю. Крім того, вони чудово зігрівають у холодні дні та є водонепроникними.

Розкішні замшеві снігові черевики Inukii – ще одна модель, яка чудово поєднується зі стилем après ski. Класичні низькі черевики, що сягають трохи вище щиколотки, особливо популярні в цьому сезоні. Вони вражають своїм продуманим дизайном, характерними шнурками та поєднанням замші та гладкої шкіри. Снігові черевики від австралійського бренду UGG – не менш популярний вибір для прихильників après ski. Вони чудово підходять для перерв між спусками на лижах. Вони зручні, зігрівають ноги та доповнюють зимове вбрання.

Стиль Après ski та аксесуари

Кожне вбрання потребує аксесуарів, щоб завершити образ. Образ після катання на лижах – не виняток. Серед наймодніших аксесуарів, що відповідають цій зимовій естетиці, – тепла в’язана шапка і м’який на дотик шарф. Поєднуйте їх за кольором з іншими елементами зимового гардеробу, щоб створити цілісний ансамбль.

І не забувайте про аксесуари, які мають практичне застосування. Базовим доповненням на схилах є лижні окуляри, які захищають вас від сонця, снігу та травм. Після того, як ви зійдете зі схилів, ви можете поміняти їх на розкішні сонцезахисні окуляри, щоб відповідати вашому стилю après ski. Ви можете знайти найкращі моделі від таких брендів, як Balenciaga, Saint Laurent, Gucci та Burberry.

Читайте інші статті