Прочитаєте за 3 хв 24 Гру 2020

У тебе є стиль, у тебе є ANSWEAR!

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 3 хв

Скільки можна блукати серед тисяч сайтів моди online? У Тебе є ANSWEAR!

Досить запитань, сумнівів, невпевненості – ось вона відповідь, яку Ти добре знаєш! Якщо одягаєшся онлайн, але любиш життя оффлайн, ми – для Тебе! Ми для для різного віку і статі, ми для тих, хто завжди “молодий духом” і не боїться ламати стереотипи, мислить широко і відкритий до світу. Відчуй з нами задоволення поєднувати стиль і модні тенденції. Ми за індивідуальність, бережемо свободу вибору і не маємо жодних заперечень творити тренди власноруч.

У Тебе є стиль, є повна свобода дій, є хід і драйв, є клуб для своїх – у Тебе є ANSWEAR!

Подивіться повну версію нашого нового рекламного відео,
якого не знайдете на TV

У ТЕБЕ Є СТИЛЬ

Не важливо, він сміливий і зухвалий, чи стриманий і мінімалістичний. Ми не очікуємо, що Ти будеш виглядати мов з обкладинки журналу. Але знаємо, що вроджена інтуїція підказує бути собою і не боятись експериментів.

У ТЕБЕ Є ФІШКА

Незалежно від віку і статі, вподобань і Твого вибору, для нас – Ти завжди cool!

У ТЕБЕ Є ПОВНА СВОБОДА ДІЙ

Не лише те, як Ти витрачаєш гроші, легко чи ні, як Ти складаєш свій wish-list. У Тебе є пристрасть до життя, у Тебе є цей драйв!

У ТЕБЕ Є ВИБІР

Ти можеш бути КИМ захочеш і робити ЩО захочеш! Ми не обмежуємо Твою свободу і незалежність у прийнятті рішень. А що з цього правильно? Те, що вважаєш Ти!

У ТЕБЕ Є ЧІТКА ПОЗИЦІЯ

Незважаючи на мільйон думок в голові, розслабся, відпочинь і поглянь, життя – прекрасне! Що скажуть інші? Не цікаво! У Тебе свої враження, свої думки і погляди.

У ТЕБЕ Є ХІД

Він може бути чітко продуманним чи спонтанним, відчуй владу над тим, який Твій наступний хід. Одягайся, розважайся, працюй, думай так, як хочеш цього лише Ти. Ми підтримаємо!

У ТЕБЕ Є ДРАЙВ

150 годин на доставку посилки Вам прямо з Європи! У ANSWEAR ми гарантуємо якісну та безпечну доставку.

У ТЕБЕ Є КЛУБ ДЛЯ СВОЇХ

Та ще й який! Вхід – вільний, користай сам і клич друзів! Завдяки Answear Club Ти зекономиш на покупках до -50%.

Інформація про рекламну кампанію

Спот режисера Лукаша Заблоцького виготовлено на 35-міліметровій плівці, завдяки чому все набуло автентичного характеру. Кампанія побачить світ у всіх 7 країнах ANSWEAR (Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина, Румунія та Болгарія). Feeders Agency відповідає за комунікаційну стратегію та основну креативну ідею, виробництво – чудові Papaya Films.

У тебе є стиль, у тебе є ANSWEAR!

2 коментарі до “У тебе є стиль, у тебе є ANSWEAR!”

  1. Стильні речі + якісний товар + великий асортимент + швидка доставка = “ANSWEAR” Ви найкращі!

  2. Цікаві речі, зручний сайт завжди приємні моменти від шопінгу .Кур’єрська доставка швидка та комфортна. Бонуси та знижки найприємніче. Так тримати.

Коментувати не дозволено.

Читайте інші статті