Прочитаєте за 3 хв 10 Тра 2021

10 РОКІВ ANSWEAR! Лімітовані колекції до дня народження і ТОП-стилізацій від фешн-інфлюенсерок!

Автор: Наталія Кондратенко
Прочитаєш за 3 хв

Так, нам – 10 років! Як зазвичай прийнято говорити тим, кому вже 10 чи… всього лише 10: “Як же ж ти виріс!”  Тааак, ми – виросли і, не зупиняємось на досягнутому. 10 років тому у Кракові (Польща) відкрився перший онлайн-магазин ANSWEAR, а далі… далі були: Чехія і Словаччина, Україна, Румунія, Угорщина і Болгарія – 7 країн і, так, нам є куди рости! Ми святкуємо і запрошуємо кожного з Вас! Наш особливий сюрприз, який насправді приготували сперш для нас, це – лімітовані ексклюзивні колекції культових брендів Guess та Hugo!

@taniaaboronok

Комфорт – понад усе! Колекція HUGO:

Спортивний костюм до дня народження? Чому б і ні?! В мінімалістичні і неймовірно продумані до дрібниць ідеї Hugo, Ви закохаєтесь з першого погляду. Такий варіант сподобався українській business girl Тані Аборонок, яка є богинею у бізнесі діджитал-маркетингу, і понад усе, як в роботі, так і у житті, цінує прості, чіткі ідеї. Ці костюми відрізняються класичним фасоном і однолітними чистими кольорами, тому їх легко можна поєднувати із будь-якими кросами, доповнювати аксесуарами. Таня обрала темно-синій шляхетний відтінок. Доповнила цікавою моделлю взуття Hugo і те, без чого не обійдеться жоден вихід – сумочка-крос-боді. Мінімалізм в деталях, стиль, що не виходить із моди!

Hugo на ANSWEAR.ua

@taniaaboronok

В головній ролі T-SHIRT GUESS

Уявіть, американський відомий бренд GUESS спеціально до нашого дня народження, створив ексклюзивну колекцію футболок – нову версію моделей з культовим лого, і унікальною ідеєю – назвами столиць України, Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини, Румунії та Болгарії, країн, де є ANSWEAR, в національних кольорах!

В Україні представляє колекцію улюблена мільйонами фешн-інфлюенсерка Аліна Френдій. T-shirt з фірмовою фішкою бренду Guess – трикутником з лого і знаком “?”, прикрашають національні кольори України і назва столиці – Kyiv. Аліна доповнила образ денімовою спідницею міді, до речі, неймовірно популярний тренд серед світових селебрітіс, крутим взуттям з масивною підошвою і шкарпетками. Так, тепер ми не ховаємо, а демонструємо їх існування. Тренд на комфорт активно підтримав цю тенденцію і дав їй нове життя. Носимо шкарпетки і гольфи з сандаліями, босоніжками, кросами і, як Аліна Френдій, “тракторними” черевиками. Фантастичний образ, поєднання логоманії Guess із жіночним денімовим міді і цікавим взуттям, візьміть на озброєння!

Guess на ANSWEAR.ua

@alina_frendiy

подивитись більше пропозицій на ANSWEAR.ua

Читайте інші статті