Прочитаєте за 4 хв 10 Тра 2021

Answear 10 років. Святкуйте їх разом з нами!

Автор: Наталія Кіптач
Прочитаєш за 4 хв

Нам 10 років! Цього року ми хочемо разом із вами задути свічки на нашому іменинному торті – перевірте, які розваги ми для вас підготували.

Хотілося б кричати: як швидко летить час! Компанія Answear була заснована рівно 10 років тому – у лютому 2011го. За цей час багато чого змінилося як у нашій компанії, так і у світі моди та нових Інтернет-технологіях. Ми систематично розширюємо свій асортимент, представляємо нові модні бренди (зараз на сайті Ви знайдете понад 300 з них), а також розпочали роботу в нових європейських країнах. Протягом 10 років ми намагаємось бути Вашим путівником по модних тенденціях на будь-який випадок і щодня надаємо Вам не тільки нові вибрані пропозиції, але перш за все, хочемо бути Вашим натхненням. Ми раді, що Ви з нами!

Подарунки на 10-й день народження – від Answear для Вас

Немає дня народження без подарунків! Однак ми вирішили трохи змінити цю традицію і з нагоди нашого ювілею підготували для Вас кілька цікавих розваг, включаючи лімітовані колекції. Відомі бренди створили для нас особливі пропозиції – увага, Ви знайдете їх лише на answear.ua

подивитись лімітовані колекції на ANSWEAR.ua

Познайомтесь із усіма країнами Answear завдяки колекції Guess

Відправтесь у стильну подорож усіма 7 європейськими країнами, в яких ми представлені! Компанія Guess створила для нас нову версію культових футболок із місцевими кольорами та назвами столиць. Чоловічі та жіночі моделі витримані в насичених однотонних барвах, прикрашені культовим логотипипом бренду. Вічний простий крій дозволяє легко поєднувати їх з іншими елементами Вашого гардеробу.

День народження з комфортом – колекція Hugo

Хто сказав, що не можна святкувати день народження у спортивному костюмі? Унікальна мінімалістична колекція унісекс Hugo базується на безселерах: кофтах та джогерах із масивним барвистим логотипом бренду, що доповнений дизайнерським твістом – фрагментом клейкої стрічки. Святкові пропозиції бренда витримані у відтінках білого, темно-синього та сірого, завдяки чому можна швидко створити універсальні стилізації. У вигляді стильного спортивного комплекту або як окремі елементи, вони стануть ідеальною базою для Ваших модних експериментів.

Здійснюйте свої мрії завдяки колекції answear.LAB

Бренд answear.LAB підготував теж дивовижний сюрприз. Лінія під назвою ,,Dare to Dream” пристосована до нашого часу, демонструє мікс комфорту та жіночої чуттєвості. Тут Ви знайдете шкіряні комплекти, мінімалістичні сукні, сорочки oversize, широкі штани та спідниці, що підкреслюють талію. Доповнюють образ елегантні аксесуари: від плетених ремнів до привабливих сумочок. Усе витримано в палітрі вишуканих кольорів, включаючи брудно-білий, бежевий, пастельно-синій та чорний. Колекція answear.LAB захоплює своїм стилем, впертістю та незалежністю у слідуванні власними шляхами.

Читайте інші статті