Прочитаєте за 3 хв 24 Лис 2021

Planet friendly – як Answear крок за кроком створює відповідальну моду?

Автор: Наталія Кондратенко
Прочитаєш за 3 хв

Маленькі кроки для нас – величезні кроки для планети! Дізнайтесь, як через різноманітні ініціативи та свідомі дії, ми намагаємося бути дедалі більш дружніми до навколишнього середовища (до чого ми також заохочуємо і Вас).

Environmentally friendly fashion – Екологічно чиста мода

Ми пропонуємо Вам різноманітність і свободу вибору, аби Ви могли вільно створювати свій стиль, жити в гармонії з собою та навколишнім середовищем. Ми пропагуємо не лише модні тенденції, а й правильну, чи скажемо так, позитивну поведінку та звички. Відповідаючи потребам наших клієнтів, які все більше значення надають питанням етики та екологічності продукції, ми регулярно розширюємо асортимент брендами, одягом, взуттям та аксесуарами, дружніми до планети. Ми раді, що все більше брендів відмовляються від натурального хутра, використовують органічні та перероблені матеріали, зменшують використання шкідливих речовин у процесі виробництва та споживання води. Щоб Вам було легше знайти товари, що відповідають екологічності, ми створили на сайті магазину спеціальний фільтр «Planet friendly», завдяки якому Ви легко відшукаєте речі дружні до кожного з нас, та насамперед, для планети .

Бренд, який пропонує Вам Етичний гардероб (Ethical wardrobe)

У 2020 році ми створили власний бренд answear.LAB, присвячений сильним і впевненим у собі жінкам, які не бояться змін у житті. Ми хочемо надати кожній із них широкий вибір та усвідомлення, що їх модні рішення мають значення. Завдяки високоякісному одягу ми хочемо інформувати наших клієнтів про те, що саме вони носять, і закріплювати екологічно позитивні звички. answear.LAB створює невеликі лімітовані колекції в розумних кількостях, використовує потенціал місцевих виробників і зосереджується на екологічно чистих матеріалах. У колекціях бренду Ви знайдете сертифіковані: бавовну, льон, тенсел, коноплю, а також поліестер із закинутих, перероблених рибальських сіток. Лінія Ethical Wardrobe, яка на постійній основі  присутня в асортименті бренду, створена в етичний спосіб – цілих 90% її елементів складаються щонайменше на 70% з міцних тканин, які якомога менше завдають шкоди навколишньому середовищу.

Зручна доставка для Вас, а значить, для планети

Ми дбаємо не лише про Ваш комфорт, а й про навколишнє середовище. Тому, особливо ретельно підходимо до наших відправок – ми не хочемо утворень нових, непотрібних відходів, які, до того ж в майбутньому, важко піддаватимуться переробці. Таким чином, замовлені товари з нашого сайту потраплять до Вас у сертифікованій упаковці, виготовленій завдяки процесу переробки. Ми використовуємо поліетиленові пакети, які щонайменше на 80% складаються із вторинної сировини, в основному з відходів споживання, та картонні коробки з переробленого паперу, які мають сертифікат FSC MIX. Це означає – щонайменше 70% макулатури, що використовується для їх виробництва, складається з деревини, сертифікованої FSC® (FSC ланцюг постачання (Chain of custody, CoC) – це шлях, яким продукція з лісу або, в разі матеріалів, що їх повторно використовують, з моменту, коли матеріал перероблено, проходять до місця, де цей продукт продається із заявою FSC та/або завершується його виготовлення і він отримує маркування FSC). Більше того, усі товари, що входять в одне замовлення, надсилаються до Вас в одній упаковці. Таким чином, ми намагаємось дбати про мінімізацію  вуглецевого сліду та зменшуємо утворення непотрібних відходів.

Ми віримо, що дії на благо нашої планети є основою відповідального бізнесу. Ми постійно працюємо над рішеннями, які максимально зменшать вплив індустрії моди на природне середовище. Ми йдемо до своєї мети маленькими кроками.

Читайте інші статті