Прочитаєте за 2 хв 06 Гру 2021

2GETHER IS BETTER! Шопінг зі знижками для вас та ваших друзів

Автор: Марія Алєксєєва
Прочитаєш за 2 хв

2GETHER IS BETTER! Рекомендуйте нас своїм друзям та кайфуйте від шопінгу разом. Більше – краще! Приєднуйтесь до нашої партнерської програми 2GETHER IS BETTER та отримуйте переваги.

Бажаєте знати, як це працює?

Тоді друге питання: вам подобається ANSWEAR.ua? Не соромтеся, рекомендуйте близьким та всім тим, хто поділяє вашу любов до стильних та якісних речей. Щось особливе завжди хочеться довіряти тим, хто зрозуміє 😉

2GETHER IS BETTER — це наша нова програма лояльності, в якій ми подвоюємо задоволення від купування нових речей та даруємо можливість розділити найкращі моменти з близькими.

Рекомендуючи наш магазин, ви стаєте власником унікальних акцій. Люди, які входять у ваш особливий круг “2GETHER IS BETTER”, отримують знижку 25% на перше замовлення, а як тільки вони щось купують, ви отримуєте знижку 25% ще й для себе!

Правила 2GETHER IS BETTER:

  • У вашому обліковому записі на вкладці «Порекомендувати друга» ви знайдете унікальне посилання. Скопіюйте його та надішліть людині, якій хочете зробити приємне.
  • За цим посиланням ваш друг може створити обліковий запис на ANSWEAR.ua. Після його активації він отримує електронною поштою знижку 25% на перше замовлення (знижка не використовується для товарів у розділі SALE). Тепер ваш друг може познайомитися з нами ближче та полюбити нас так само, як ви.
  • Як тільки ваш друг зробить перше замовлення та скористається кодом, ви також отримуєте знижку 25% на товари не з категорії SALE. Ми цінуємо те, що ви нас рекомендуєте, і не можемо вас залишити без подарунка.
  • Неважливо, купуєте ви виважено чи спонтанно. І у вас, і у вашого друга, є 30 днів, щоб активувати код. Цілий місяць, щоб серед величезного асортименту ANSWEAR.ua знайти товари до душі!
 

Успішний шопінг? Тільки із друзями!

Ваше унікальне посилання використовується повторно, тому ви можете включити до програми 2GETHER IS BETTER друзів, родичів, колег — усіх, кого бажаєте порадувати чи просто порекомендувати ANSWEAR.ua. На вас і вашого “плюс один” чекають бажані знижки, fashion-натхнення та подвійне задоволення від шопінгу. Розважатися краще разом, а любити моду тим паче! Проте сенс не лише у радості близьких. У вас також є переваги: з кожною успішною рекомендацією ви отримуєте знижку 25% на товари, яких немає у розділі SALE.

 

Читайте інші статті