Прочитаєте за < 1 хв 09 Гру 2021

ANSWEAR.ua – вибір українців! Нас визнано переможцями у номінації «Найкращий інтернет-магазин одягу 2021»

Автор: Наталія Кондратенко
Прочитаєш за < 1 хв

Перше, що хочеться написати, це – ДЯКУЄМО! Всім і кожному із Вас за довіру і визнання! Це мотивує нас бути ще кращими і не зупинятись на досягеному. Отже, ANSWEAR.ua – найкращий інтернет-магазин одягу 2021 року за результатами голосування і на основі вподобань найсправедливішого та найсуворішого журі, Вас – українських споживачів!

“Українська народна премія”

Всеукраїнський національний проект Українська народна премія, спрямований на визначення найкращих товарів та послуг, серед представлених на українському ринку. Він дає споживачам можливість самим обирати корисні для себе товари та послуги , що вже по суті забезпечують народну любов та визнання.

 

Інноваційна система голосування

До речі, для визначення результатів Українська народна премія пропонує інноваційну систему голосування, при якій інформація про вибір респондента автоматично публікується в його стрічці новин в обраній ним соціальній мережі, що є потужним рекомендаційним елементом.

Оскільки соціальне спілкування умовно не має меж , то таким чином, значно збільшується аудиторія зацікавлених користувачів, які мають гарне очікування та лояльне ставлення до учасників премії.

Читайте інші статті