Прочитаєте за 2 хв 17 Січ 2022

Відкрийте для себе красу зими та візьміть участь у міжнародному фотоконкурсі #winterspiration з Answear.ua

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Зима має свій неповторний шарм. Немає кращої пори року, щоб нарешті поринути у перегляд фільмів та прочитання книг, які так довго відкладали у довгий ящик,  з гарячим шоколадом у руках. Для любителів зимових видів спорту, походів у гори або катання на ковзанах чи лижах це також прекрасний час. Ця холодна пора року, безсумнівно, надихає діяти.

Answear.com пропонує показати своє бачення #winterspiration на міжнародному фотоконкурсі та отримати можливість виграти класні призи!

Початок року – ідеальний час, щоб відкрити нові захоплення, здійснити свої мрії та спланувати наступні пригоди. Попри те, що погода за вікном може бути справді морозною та сніжною, вона може спонукати вас шукати нові, неочевидні заняття. Навчитися в’язати, вечір настільних ігор з друзями або катання на санках з гірки – ідей багато. Закарбуйте ці чарівні моменти на фото чи відео – надихайте інших відкривати принади зими та вигравайте призи!

Все, що потрібно для участі у конкурсі – це телефон чи фотоапарат!

Answear.ua запрошує вас взяти участь у міжнародному фотоконкурсі #winterspiration. Механізм простий: опублікуйте фото чи відео у своєму Instagram-профілі, де ви демонструєте своє зимове натхнення. Позначте його хештегом #winterspirationua та відмітьте сторінку @answear_ua.

Головний приз –  20 000 гривень за найкраще зимове натхнення. Додатково 10 учасників отримають по 2000 гривень.

Хто буде оцінювати конкурсні роботи?

Надіслані роботи будуть оцінювати фахівці фото і відеозйомок, які люблять зиму, і на кожному кроці бачать натхнення. Коли ми побачили найновіший випуск Car&Travel шоу на каналі VEDDRO в YouTube , про засніжену шведську Лапландію і фантастичні норвезькі Лофотени, ми зрозуміли, в журі повинні бути його автори – Наташа Вишньова і Діма Іванов, відомі своїми подорожами на авто у найрізноманітніші куточки світу. До слова, перегляньте обов’язково і відео і фото у їх профілях: @natashavishnyova та _ivanovdmitriy – це 100% порція натхнення! До команди цього разу долучилась також Наталія Кондратенко – country manager Answear в Україні.

 

Не зволікайте і покажіть нам своє #зимове натхнення!

Беріть камеру і вперед!

Читайте інші статті