Прочитаєте за 3 хв 30 Сер 2022

Як організувати ідеальний пікнік?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Останні теплі літні дні – ідеальний час для пікніка! Гляньте, як це роблять учасники конкурсу ART FOOD INSPIRATIONS, і приготуйте свій ідеальний пікнік мрії.

Формула вдалого пікніка? Смачна їжа, красиве місце і люди, з якими можна провести цей час.

Що взяти на пікнік?

Основою ідеального пікніка, звичайно, є їжа. Закуски у вигляді традиційних бутербродів, мафінів, хлібних паличок, різноманітних булочок, запечених з додаванням зелені або в’ялених помідорів, домашніх тістечок і печива можуть стати основним вмістом вашого кошика для пікніка. Набір ласощів варто доповнити свіжими сезонними фруктами, наприклад, персиками і яблуками, і сухими продуктами, такими як сир, оливки і нарізка. Не забуваємо про напої! Лимонад, закритий у скляній пляшці з корком, холодний або гарячий чай у термосі – лише деякі з багатьох пропозицій.

Однак на їжі пікнік не закінчується! Вам знадобляться столові прибори (не пластикові, а багаторазові), дерев’яні дощечки і легкі блюдця, на які можна розкласти смаколики для пікніка, чашки і тарілки. Крім традиційного простирадла, ви можете взяти з собою подушки і міні-розкладні столики. Чудовим варіантом може стати дерев’яна скринька в рустикальному стилі. Деякі конкурсанти зважилися на такі рішення.

Куди примостити простирадло для пікніка?

Пікнік можна влаштовувати де завгодно – потрібен лише ділянка зеленої трави, чисте повітря та гарний краєвид. Хтось їде на пікнік за місто, на навколишні озера, галявини між пагорбами або берег річки. Інші організовують трапези на свіжому повітрі в сусідньому парку – такий пікнік можна влаштувати спонтанно, навіть відразу після роботи. Ще один вихід – власний сад, де можна оригінально пообідати на траві. Зрештою, не кожен обід доводиться проводити за столом на кухні.

З ким піти на пікнік?

Пікнік – це насамперед можливість приємно провести час, тому беріть людей, з якими вам добре. Може, так ви влаштовуєте побачення? Або зустріч з друзями, яких давно не бачили? Діти також люблять їсти на траві – тож нехай пікнік у поєднанні з розвагами на свіжому повітрі стане альтернативою домашньому дозвіллю та можливістю пізнати красу природи.

Читайте інші статті