Прочитаєте за 3 хв 15 Чер 2022

BE BRAVE! Історія бренду answear.LAB про мужність, внутрішню силу та сміливість

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Сміливі завжди мають щастя, чи не так? Це переосмислено answear.LAB під час створення колекції «BE BRAVE», яка ще раз демонструє, що таке мужність.

Життя — це американські гірки. Одного разу піднявшись на висоту, досягнете більшого, ніж можете собі уявити. Іншого разу мчишся вниз – прямо назустріч найгіршим проблемам… Від цих коливань не втечеш (якщо не покинеш усе і не втечеш, але чи ти справді цього хочеш?). Адже у кожного з нас є свої цілі та мрії, ми хочемо насолоджуватися життям на повну, смакувати його, відкривати, насолоджуватися кожним днем. Негаразди? Позбавтеся від них – у вас є щось потужніше, за допомогою чого ви зможете перемогти навіть найгірших демонів. Це щось і є СМІЛИВІСТЬ. Це завжди можна відшукати у собі та новій колекції від answear.LAB.

Натхненна свободою, бунтом і мужністю

Супротив, визволення, арт-вібрації – колекція “BE BRAVE” асоціюється з відомими мотивами зі світу кіно та мистецтва, а також визначними подіями з історії жінок. Тут можна знайти стилізації, натхненні фільмом «Тельма і Луїза», в якому головні героїні не побоялися ризикнути, щоб нарешті відчути свободу.

На барвисті етнічні принти та вишивки надихнули картини Фріди Кало – бунтівної мексиканської художниці, яка порушує табу. Її мистецтво, насичене фемінізмом, є символом емансипації та протистояння прийнятим правилам панівної ідеології.

Для колекції особливу графіку, що випромінює жіночу силу, також створила ілюстраторка та дизайнер Катажина Богуцька «Ніоська». Нарешті, чуттєві, сміливі стилі посилаються постулатами сексуальної революції, яка шокувала Західну Європу та Америку на рубежі 1960-х і 1970-х років. Рух поставив під сумнів традиційні соціальні та моральні норми, розпочавши важливу дискусію на такі теми, як емансипація та права. жінки, контрацепція, секс поза шлюбом або гомосексуалізм.

«Будь хоробрим» — це не пусте гасло, а можливість сплести нескінченну історію про мужність бути собою, про боротьбу зі своїми слабкостями та йти гордо по життю назустріч своїм мріям і свободі.

Мужність – це не відсутність страху, а здатність дивитися страху в очі і сказати: «Гей, геть з мене».

Маніфест «BE BRAVE»

Агов, життя ще не раз вас струсане! Це гарантовано. Що робити далі – вирішувати вам. Будьте сміливими і скористайтесь своїм шансом. Не бійтеся проблем, не бійтеся отримати травму і, звичайно, не бійтеся невдач. Коли ви відчуваєте невпевненість, нагадайте собі про мету та причини вашого життєвого шляху. Наберіться сміливості з глибини свого буття і боріться всіма методами, що маєте! Пам’ятайте, що можете досягти будь-якої мети, якщо вийдете зі зони комфорту.

Колекція, яка заохочує бути собою

У світі, де люди люблять пристосовуватися до інших, будьте тим, хто говорить своїми думками. Будьте тим, хто не боїться бути самостійним, якщо цього хочеться. Краса – це не гарне обличчя, а світло, яке випромінює ваша впевненість у собі. Будьте безстрашно справжніми і сміливо виділяйтеся. Йдіть своїм шляхом у повній впевненості, і рано чи пізно ви досягнете своїх мрій.

Читайте інші статті