Прочитаєте за 2 хв 01 Бер 2022

„No shame. No fear.” – answear.LAB з новою колекцією, що має особливе значення

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Ще буквально місяць тому, ми були впевнені, що нова колекція No Shame бренду answear.LAB стане історією про силу жінок, боротьбу із стереотипами і уявленнями про їхнє місце у суспільстві. Та одного ранку все змінилось… шокуючі новини і те, що не дай Бог пережити. Україна опинилась у смертельній небезпеці. Тепер ми знаємо, що представляємо колекцію про силу великих людей, які з гордістю і неймовірною відвагою захищають свою країну.

No shame. No fear.

Саша Сидоренко, головна героїня колекції  „No shame. No fear.” бренду answear.LAB, надала новий зміст і мету нашій багатомісячній роботі. Ми усвідомили, що живучи одночасно локально та глобально, ми не є безпорадні і можемо багато зробити для українського народу, тому приєднуємося, передаючи всі кошти від продажу колекції  на допомогу Україні.  

Час – важливий і потреби є великі, тому компанія ANSWEAR жертвує 50 000 доларів США. Ми впевнені, що за Вашої підтримки ми пожертвуємо набагато більше.

Кампанію запущено на 9 європейських ринках Answear.

Саша Сидоренко – жінка, яка не здається

Колекція « No Shame. No fear. ” answear.LAB торкається фундаментальних цінностей у багатьох вимірах. Обличчям колекції є Саша Сидоренко, польсько-український боксерка, чемпіонка Європи та 7-разова чемпіонка України з боксу, володарка Кубку світу з кікбоксингу, засновниця боксерського клубу, в особистому житті – турботлива і любляча мама. Жінка, яка надихає, чия сила духу та внутрішня сміливість дозволили їй пережити багато перепитій у житті. У цій історії Саша – символ боротьби, рішучості, послідовного досягнення цілей і, нарешті, надії.

 

5 березня Саша захищає свій чемпіонський пояс на боксерському рингу, і це буде щось більше, ніж черговий боксерський поєдинок.

Читайте інші статті