Прочитаєте за 3 хв 18 Вер 2022

І ти можеш бути SHERO! Answear.LAB надихає потужною колекцією

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Ми однозначно мало говоримо про власні успіхи, применшуємо свої досягнення, не вміємо оцінити свою роботу чи помітити сильні сторони. І в багатьох сферах! Пора вийти з цього застою, подивитися в дзеркало – у відображення унікальної, незалежної, сильної жінки і сказати собі: «Привіт, Всесильна!».

Яка ваша суперсила?

Встаньте перед дзеркалом. Кого ви бачите? Сильна жінка, сповнена пристрасті, унікальна. Всемогутня жінка. Тільки які ваші суперздібності? Можливо, в цей момент ви відчуваєте невпевненість і сумніви оточують вас з усіх боків. Не дивно – багато жінок не вміють розповідати про свої успіхи, не цінують себе і свої здібності. Адже з дитинства наc вчили, що ми повинні бути чемними, тихими і скромними.

Давайте змінимо це. Давайте відчуємо себе Всесильними і оточимо себе Всемогутніми жінками. Важливе кожне ваше вміння, дія, знання, досвід. Про це розповідає остання колекція Answear.LAB, завдяки якій ви відчуєте себе супергероїнею.

SHE + HERO = SHERO

Answear.LAB з самого початку фокусується на жінках, наголошуючи на їхній силі та потужності. Лімітована колекція SHERO, яка щойно вийшла, була створена з нагоди чергового видання #Wszechmocne плебісциту в Польщі.

SHERO – це сутність жіночої всемогутності, сестринства та пристрасті. Це колекція, яка дозволить вам відкрити свої сили. Світ більше не потребує героїв і лицарів на білих конях. Ми хочемо SHERO – героїнь повсякденності! Сильні, наполегливі, впевнені, яким не потрібно гори зрушувати, щоб довести свою цінність.

Осінній вигляд SHERO

Ця осінь (і не тільки) належить владним жінкам! У колекцію SHERO дизайнери бренду додали виразні позиції в яскравій осінній атмосфері: від вовняних пальто до шкіряних тренчкотів, байкерських курток і бомберів. Піджаки oversize з виразними лініями або червоний костюм, який виділяється на передньому плані, хоч і походять з чоловічого гардеробу, відсилають до тренду power suit, характерного для 80-х років – стилю успішних жінок. Відтак, сукні, що підкреслюють силует, з асиметричним декольте, рюшами чи вирізами – це дань людям, які люблять демонструвати фігуру та відчувати впевненість у власному тілі.

Є й повсякденні елементи, зокрема футболки. Повітряні, м’які тканини контрастують з характерним темним денімом і натуральною шкірою – «жіночими обладунками». Все виконано у відтінках чорного, сірого, білого та бежевого з яскравою краплею червоного. Чисті, виразні, яскраві кольори підсилюють посил колекції та відображають надздібність жінки.

Читайте інші статті