Прочитаєте за 2 хв 15 Лис 2022

Скажіть це вголос: “I’m a feminist”

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Тваринисті принти, сміливі стилі та матеріали – все це можна знайти в останній колекції Capsule від Answear.LAB, прем’єра якої приурочена до Всесвітнього дня фемінізму. «I’m a feminist» — це сміливість, боротьба зі стереотипами, сміливість і спонтанність у самовираженні.

Ви феміністка?

Хоча існує багато сект фемінізму, найпростіше його можна визначити як повагу до інших людей і прагнення до соціальної рівності. Незалежно від статі, кольору шкіри, сексуальної орієнтації чи віросповідання, кожен із нас повинен мати однакові права та можливості. Тому робота феміністок, які досі борються за рівність і порозуміння, є такою важливою. Феміністичний рух наголошує на мужності, емпатії та відкритості до іншої людини, які дозволяють зрозуміти та оцінити суть ролі жінки та чоловіка в сучасному світі. Останніми роками також стало актуальним заперечення шкідливих стереотипів, які глибоко вкорінилися в суспільстві.

Мода в боротьбі зі стереотипами

Колекція «I’m a feminist» має на меті змінити уявлення про феміністок у модному просторі. Через це ми ламаємо досі існуючі та шкідливі стереотипи про жінок, які можуть (але не зобов’язані) стежити за своєю зовнішністю, цікавитися модою та трендами, носити одяг, у якому почуваються добре – незалежно від того, чи це бавовняний спортивний костюм. або шкіряне міні. У колекції «I’m a feminist» ми можемо знайти пропозиції, які, посилаючись на сучасні тренди, дозволять їм самовиразитися. Домінують сміливі вирізи, що підкреслюють силует. Також важливі тканини та матеріали, які використовуються: атлас, вовна чи екологічна шкіра, які з одного боку непідвладні часу та практичні, а з іншого – оригінальні. Все це підкреслюється бігаючими хижими принтами з тваринними мотивами.

Читайте інші статті