Прочитаєте за 3 хв 21 Гру 2022

I can and I will – проти правил

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

У важкі часи важливо зберігати рішучість, довіряти своїй інтуїції та вірити в свої сили. Правила? Іноді добре їх порушувати, недоотримувати, встановлювати власні правила гри. «Я можу і буду», — повторюйте ці слова за брендом Answear.LAB.

Хвилина відпочинку після зустрічі з друзями. З келихом просекко в руці ви займаєте весь диван, бо почуваєтесь справжньою королевою життя. Вам байдуже, чи добре сидить ваша сукня. Це ваш час і ваше життя. За мить ви впевненим кроком підете далі, наплювати на правила.

If you obey all the rules, you miss ale the fun

I can and I will – нова колекція Answear.LAB

Створюючи колекції, Answear.LAB веде діалог із жінками та переконує їх бути сміливими та сміливими у здійсненні своїх планів та мрій. Не боятися зіткнути свої ідеї з реальністю. Щоб вони не втрачали енергію для дії лише тому, що хтось інакше бачить їхнє життя. Нарешті, що вони не повинні боятися робити помилки. Якщо ви від душі втомилися від свого страху, своєї невпевненості, труднощів у прийнятті рішень, дайте відповідь на запитання: що б зробив на вашому місці людина, якою ви хочете бути?

У колекції “I can and I will” ми даємо волю своїй уяві та розмірковуємо про мужність, самодостатність і впевненість у собі. Уявіть, що ви приймаєте рішення самостійно, нікому їх не пояснюючи і ні в кого не питаючи дозволу. Ви без докорів сумління слідуєте своїй інтуїції, робите те, що для вас цінне. Ви реалізуєте власні бажання і не турбуєтеся про людей, які намагаються загасити ваш ентузіазм…

Сяючи за своїми правилами

Можу і зроблю – скажете ви, одягнувши атласний рожевий костюм. Колекція Answear.LAB була підготовлена з урахуванням майбутнього Різдвяно-новорічного сезону, під час якого можна почуватися елегантно та сексуально, але при цьому розслабитися. Глянцеві матеріали поєднуються з фігурними вирізами, а глибокі відтінки рожевого, пляшково-зеленого та чорного виділяються на тлі грудневої ночі. Завершальним штрихом тут є прикраси: сміливі, характерні та феноменальні, щоб привернути увагу. Нехай усі погляди будуть спрямовані на вас!

Читайте інші статті