Прочитаєте за 2 хв 10 Січ 2023

She is magic – зачаровує, вірить, надихає

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Це історія не про звичайних жінок. Остання колекція Answear.LAB зосереджена на жінках, які є джерелом натхнення, де живе справжнє життя, енергія, надія… Незважаючи на те, що вони оригінальні, кожна чарівна й таємнича, кожна ставить на карту як свій розум, так і серце.

Вірте в магію

У найкоротші дні року, коли нас частіше супроводжує місячне світло, ніж сонячне світло, легше повернутися до таємничого, здавалося б, недосяжного, чарівного. А ти віриш у магію? Пам’ятайте, ви можете впустити це у своє життя або, можливо, дозволити панувати логіці, матерії та фізичному світу. Все залежить від вас! Ви можете прийняти магію, терпіти її, випробувати на собі і, нарешті, використовувати, відчуваючи всю повноту своєї сили та свободи волі.

Якщо ви не вірите в магію, ви ніколи її не знайдете

Логічне мислення корисне, але іноді варто дати слово іншим почуттям. Може зараз той момент? Заспокойте свій розум, довіртеся своїй інтуїції. Магія та чаклунство відбуваються – вам просто потрібно створити правильний простір навколо та всередині себе.

She is magic

Будьте зачаровані і дозвольте собі бути зачарованими! Колекція She is magic створена для тих жінок, які не бояться використовувати магію всередині себе. Вони мають бажання змінити щось у своєму житті, вони сповнені надії та любові, вони довіряють своїй інтуїції – і тому сміливо приймають будь-що, що підносить доля. Різні негаразди, невдачі і спотикання не лякають їх, а навпаки, формують характер і збагачують важливий життєвий досвід. У них є вибір. Вони роздають карти Таро, але також відкривають їх, відчуваючи силу і готові на все.

 

Вогонь в її очах.

Залишає невеликий блиск

Де б він не блукав.

Читайте інші статті