Прочитаєте за 2 хв 08 Лют 2023

Determined to rise – рішучість твоє друге ім’я!

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Немає в цьому світі сили, рівної рішучій жінці! В останній капсулі «Determined to rise» бренд Answear.LAB віддає належне всім жінкам, які, незважаючи на падіння та численні негаразди, все ж встають і йдуть вперед!

Що ти готова зробити, щоб досягти своєї мрії? Дорога до бажаної мети веде звивистими стежками сумнівів і моментів краху. Ти здасися і відпустиш? А може, струсиш порох і впевненим кроком підеш далі, повернеш те, що належить?

Рішуча жінка ніколи не здається

Занадто впевнена, щоб сумніватися, надто оптимістична, щоб боятися, і надто рішуча, щоб зазнати поразки – це ти. Незалежно від того, хто ти, звідки і який спосіб життя ведещ, ти не пропустищ моменти страху, депресії чи безнадії. Ми всі це відчуваємо. Іноді виникає єдине бажання – сховатися кудись далеко, зникнути, кинути все і піти геть. Такі думки це норма, але тільки на мить, щоб набратися сили та йти до мети. Важливо не стояти на місці. Хочеш радіти життю? Ти не можеш дозволити важким переживанням зламати себе і домінувати над тобою, ти не можещ здаватися.

Твоя рішучість поряд з тобою

Вона дає правильний темп, штовхає вперед, допомагає розвиватися, незважаючи на труднощі, невдачі та різноманітні перешкоди, які зустрічаються на шляху до мети. Рішучість, як найкращий друг, віддаляє тебе від спокус, які можуть завадити, підбадьорює, мотивує.

Немає більшої сили, ніж жінка, яка має намір робити свою справу! Відпусти страхи, використовуй свої таланти, довірся інтуїції, не забуваючи про логіку. Вітаємо тебе у цьому Answear.LAB. Відкрий для себе колекцію «Determined to rise», присвячену рішучим та нескореним.

Читайте інші статті