Прочитаєте за 3 хв 06 Бер 2023

Жінка жінці…сестра. Лімітована колекція SISTERHOOD від Answear.LAB

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Сестринство – це сила! Сестринство – це надія! Сестринство – це майбутнє! Answear.LAB доводить, що жіноча підтримка – це не міф. Лімітована колекція SISTERHOOD, що поєднує світ моди, музики та мистецтва, оспівує жіночу дружбу та солідарність на багатьох рівнях.

Сильні жінки не бояться підтримувати інших жінок. Адже ми маємо величезну силу і знаємо, як нею користуватися – саме тому ми діємо разом. Ми об’єднуємо наші сили і таланти, щоб допомагати, підтримувати та ініціювати важливі для інших жінок справи. Ми як сестри – йдемо пліч-о-пліч. Коли потрібно, ми підбадьорюємо одна одну, ділимося спільним досвідом, мотивуємо одна одну і боремося: за спільні та власні цілі, мрії, бажання. Саме таке бачення сестринства презентує лімітована колекція SISTERHOOD від Answear.LAB.

Сестринство, або жіноче братство, вважається противагою суперництву, нав’язаному жінкам патріархальною культурою. Сестринство – це підтримка та емпатія. На цьому фундаменті можна будувати стосунки, які випливають з поваги до інших, але також і до себе; які не класифікують, не оцінюють, не критикують. Щоб називати себе “сестрою”, не обов’язково мати кровну спорідненість – проявляйте солідарність, піклуйтеся і допомагайте одна одній.

Колекція, сповнена сестринської сили

Кожна з нас може носити те, що хоче – без сором’язливих поглядів або слів критики, що також промовляються з вуст інших жінок. Ми – сестри, і за допомогою стилю, без слів, ми можемо висловити те, ким ми є. Саме тому в колекції SISTERHOOD ми знайдемо багато посилань і прихованих символів, що асоціюються із сестринством. Рожевий колір – флагманський колір колекції символізує безумовну любов і розуміння, які жінки повинні мати одна до одної. Рожевий – романтичний та інтимний водночас, у психології кольору він є знаком надії – дає відчуття, що все буде добре. Рожевий також є флагманським кольором феміністичної дизайнерки та ікони моди Elsa Schiaparelli, творчість якої надихнула дизайнерів Answear.LAB.

У колекції SISTERHOOD енергійний відтінок епатажного рожевого представлений на шкіряних пальто, атласних сукнях, фатинових спідницях та жіночих костюмах. Його супроводжують заспокійливий джинсовий синій та футуристичний сріблястий, що відсилають до майбутнього та наших мрій. Сяють не тільки привабливі аплікації на джинсах і джинсових катанах або прикраси, що доповнюють стилізації, але й одяг: сріблясті бомбери, байкерські куртки, топи та спідниці.

Сестринство – це сила!

Сестринство впливає на кожен аспект життя, саме тому колекція SISTERHOOD виходить далеко за межі світу моди, поєднуючись з музикою та мистецтвом. Кожна з цих сфер взаємодіє між собою і може стати носієм важливих гасел та іскрою для початку змін у суспільстві.

Кампанія SISTERHOOD також є багатовимірною, об’єднуючи жінок, які задіяні, сповнені сил та щоденно підтримують одна одну. Важливим елементом колекції є футболки та світшоти з надрукованими колажами Ania Glik – талановитої польської художниці, яка співпрацювала з найбільшими будинками моди. Спеціально для Answear.LAB Ania Glik створила серію з 6 цифрових колажів зі слоганами, що виражають силу сестринства.

Символи сестринства, такі як зчеплені жіночі руки, з’являються тут поруч зі слоганами “ПІДТРИМАЙ СВОЮ СЕСТРУ”, “СЕСТРИНСТВО ДАЄ СИЛУ” або “ДОПОМОГА ОДНІЙ ОДНІЙ – ЦЕ ЧАСТИНА РЕЛІГІЇ СЕСТЕРСТВА”. Нехай це послання про силу сестринства розійдеться далеко і надовго!

Читайте інші статті