Прочитаєте за 2 хв 10 Лют 2024

Зрілий мінімалізм у стилі Remain

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Як виглядає гардероб сучасної жінки? Бренд Remain показав своє бачення на Тижні моди в Копенгагені, представивши свої останні розробки в галереї Den Frie.

– Цією колекцією Remain доводить, що є одним з найкращих данських брендів, – зазначає Лукаш Вітек, провідний стиліст Answear.

Remain – це бренд, заснований 2018 року в Копенгагені Деніс Крістенсен. Бренд переосмислює гардероб сучасної жінки, поєднуючи вічну класику з сучасними та мінімалістичними елементами. Remain приділяє увагу деталям у своєму стилі, а високоякісна шкіра є їхньою візитною карткою. Що ж представлено в колекції бренду на осінь-зиму 2024?

Remain на Тижні моди в Копенгагені

Нова колекція Remain була створена під керівництвом новопризначеного креативного директора Мартіна Асбйорна. Показ у Копенгагені вирізнявся структурованими силуетами, контрастами фактур та вишуканою простотою.

– “Я хотів поєднати елементи класичного та позачасового одягу, але розглянути їх через призму сучасної, сильної жінки, – пояснив Асбйорн після показу, підкресливши, що до створення колекції він підійшов інтуїтивно. – Я дивлюся на жінок, яких бачу навколо себе – в особистому житті і в суспільстві в цілому. Для мене ця колекція – про вібрацію та емоції, які я завжди хотів передати”, – додає він.

Колекція, в якій витончена кожна деталь

Показ Remain відбувся в Den Frie. Галерея стала ідеальним тлом для мінімалістичного характеру колекції. Стилі, представлені на подіумі, стали центральною частиною дефіле. Роботи, що відкривали показ, були серйозними та ідеально скроєними. Наступні моделі плавно перейшли до плісе та сучасних форм.


– “Перша колекція Remain, під керівництвом нового художнього директора Мартіна Асбьорна, продемонструвала найкраще з ДНК бренду і вивела його на новий рівень. Нейтральна кольорова гама, доповнена приглушеними пастельними відтінками, добре поєднується з мінімалістичними формами. Цією колекцією Remain доводить, що є одним з найкращих данських брендів”, – так описує свої враження від показу Лукаш Вітек, головний стиліст Answear.

Колекція була створена в темних відтінках бордового, зеленого, коричневого і чорного. Також були присутні свіжі, бузкові відтінки. Дивлячись на дизайни Remain, легко помітити, що вони гармонійно поєднуються один з одним, а кожна деталь є вишуканою.

Читайте інші статті