Прочитаєте за 2 хв 10 Лют 2024

Won Hundred на Copenhagen Fashion Week

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Універсальні та позачасові колекції, об’ємні силуети, скандинавський мінімалізм, увага до деталей у дизайні. Саме так можна описати стиль Won Hundred. Що особливого в новій колекції бренду сезону осінь-зима 2024?

Won Hundred – копенгагенський модний бренд, заснований 2004 року Ніколаєм Нільсеном. Скандинавський бренд вирізняється високою якістю матеріалів, сталим виробництвом та екологічно відповідальним пошуком тканин. Засновник бренду притримується створення екологічного унісекс одягу з увагою до виразного дизайну та поваги до природи.

“Усе виробництво джинсового одягу здійснюється з надійними партнерами в Італії, з використанням лише органічної бавовни та пранням в одних з найкращих пралень у галузі”, – йдеться на офіційному сайті бренду.

Джинсова колекція Won Hundred

Серцем і душею бренду Won Hundred є денім. Цей матеріал визначав ДНК бренду з моменту його заснування. Саме денім став центральним елементом цьогорічної ювілейної колекції Surrender, представленої на Тижні моди в Копенгагені.

Для засновника бренду Ніколая Нільсена нова колекція сповнена ностальгії подорож у минулі роки, а також демонстрація світу знань і досвіду, які Won Hundred вдалося накопичити за багато років в індустрії моди.

– “Ми витратили час, щоб зрозуміти, що представляє собою Won Hundred. Тепер ми готові розкрити весь його потенціал і використати його в колекції осінь-зима 2024, черпаючи натхнення з останніх двох десятиліть творчої роботи”, – пояснює Ніколай Нільсен.

Свіжий погляд на сучасну моду

– “Ми заглибилися в наші модні архіви, щоб переосмислити знакові джинсові фасони, які були ключовими на ранніх етапах розвитку бренду”, – додає Нільсен, розповідаючи про колекцію Surrender.

Вибір деніму як провідного матеріалу для колекції не випадковий. Від самого початку Won Hundred був прихильником джинсового мінімалістичного стилю. Адже денім традиційно є тканиною унісекс, що ідеально вписується в концепцію бренду.


Surrender – це колекція, яка вписується в мінливий ландшафт Тижня моди в Копенгагені. Досі присвячений переважно жіночій моді, він починає все частіше демонструвати чоловічі та гендерно-флюїдні стилі, відкидаючи традиційний бінарний поділ. Показ колекції Won Hundred – це захопливе повернення до витоків мінімалістичної скандинавської моди та свіжий, цікавий погляд на сучасну моду.

Читайте інші статті