Прочитаєте за 4 хв 02 Лют 2024

Стилізація до Дня святого Валентина: як одягнутися на свято кохання?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 4 хв

Ви проводите День святого Валентина на романтичному побаченні в ресторані? Або плануєте провести чудовий вечір удвох чи наодинці вдома? У будь-якому з цих сценаріїв вам знадобиться правильне вбрання. Перегляньте наші пропозиції як одягнутись на День святого Валентина.

День святого Валентина – це день для святкування любові. Любові, яку ми даруємо близьким, так і любові до себе. Обидві ці форми прихильності надзвичайно важливі і дають нам відчуття емоційного задоволення. Незалежно від того, чи хочете ви провести День святого Валентина з коханою людиною, друзями або на самоті, оберіть вбрання, яке допоможе вам відчути себе особливою.

Повсякденно та зручно

Підбирайте вбрання до Дня святого Валентина відповідно до нагоди. Якщо ви йдете в кіно або проводите день закоханих вдома, обирайте повсякденне вбрання, яке відповідає вашому стилю. Не забувайте про оригінальні поєднання та власний комфорт.

Пам’ятайте, що день закоханих – це чудова нагода провести час один з одним. Вам не обов’язково організовувати вишукану вечерю або похід у філармонію чи театр, щоб гідно відсвяткувати свої почуття. Фільм і їжа, приготована разом, можуть бути не менш захоплюючими. Якщо ви обоє любите проводити час вдома, оберіть для Дня святого Валентина максимально комфортне вбрання. Наприклад, м’які трикотажні спортивні комплекти для нього і для неї в бежево-сірій гамі.

Повсякденне вбрання також ідеально підійде, якщо ви плануєте піти в кіно. Обирайте теплі, багатошарові образи. Для жінок ми рекомендуємо трикотажні сукні та спідниці в поєднанні з теплим джемпером або світшотом. Доповніть образ об’ємною курткою-бомбером або пальто в стилі стріт-арт.

День святого Валентина в стилі matchy-matchy

Романтичні плани на День святого Валентина можуть йти пліч-о-пліч з вашим образом. Все, що вам потрібно зробити, це вдягнути відповідні комбінації. Оберіть один з модних монохромних образів цього сезону.

Якщо ви любите денім, використайте його у всіх елементах вбрання. Поєднайте штани й жакет одного кольору і завершіть образ чорною водолазкою та яскравими аксесуарами. Жінки можуть доповнити образ класичними чорними туфлями на підборах і сумкою через плече, а чоловіки – шкіряними об’ємними черевиками.

Створюючи монохромні образи до Дня святого Валентина, враховуйте колірний аспект. Рожевий, червоний або коричневий total look ідеально підійде для свята закоханих. Як створити монохромний образ для неї та нього? Зосередьтеся на схожих колірних відтінках і складайте свій гардероб до Дня святого Валентина відповідно до них. Всі необхідні елементи ви знайдете на Answear.ua

Романтичний образ до Дня святого Валентина

Вечеря при свічках в елегантному ресторані, симфонічний концерт і вечірня прогулянка – так ви уявляєте собі ідеальне побачення на День святого Валентина? Тоді обирайте елегантні вбрання для романтичної зустрічі.

Для жіночного гламурного образу підійде розкльошена шифонова або оксамитова максі-сукня та елегантне пальто з прямим кроєм. Елегантне вбрання до Дня святого Валентина доповнять сумочка і прикраси, особливо сережки, які найбільш помітні в зимових образах. Обираючи взуття на підборах, переконайтеся, що воно стійке і підходить для зимових умов.

Основа елегантного вбрання на День святого Валентина для чоловіків – костюм з краваткою або метеликом. Однак, якщо ви не в захваті від такого вишуканого варіанту, зупиніть свій вибір на дещо вільнішому образі. Біла сорочка і прямі штани ідеально підійдуть для будь-якої ситуації. Доповніть його довшим пальто честерфілд. Також оберіть елегантне взуття, таке як чукка, черевики челсі або броги.

Читайте інші статті