Прочитаєте за 4 хв 28 Лют 2024

Сонячні натхнення або модний верхній одяг на весну 2024

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 4 хв

Верхній одяг – важлива складова стилю, особливо в перехідний період. Які куртки стануть хітом весни 2024 року? Існує досить багато пропозицій, від добре відомої класики до тотальних новинок. У нашому рейтингу – моделі, в які варто інвестувати цього року. Обов’язково ознайомтеся з майбутніми трендами.

Модний верхній одяг на весну 2024 року – дізнайтеся про тренди

Зміна сезонів віщує нам появу нових трендів, хоча чимало з них залишаються з нами надовго, зокрема й такий бажаний бордовий. Що стосується верхнього одягу, то розслаблений тренч домінує в колекціях більшості модних будинків. Бренди дають нам повну свободу дій з численними фасонами, довжинами та кольорами. Деякі фасони неодмінно стають хітами.

Весняна куртка може бути виготовлена з деніму, шкіри або значно тонших матеріалів. Перші два види матеріалів, тим не менш, є одними з найулюбленіших. Куртка може бути довгою, короткою, вільною або приталеною. Джинсовий варіант ніколи не зникає з жіночих гардеробів, тому це довгострокова інвестиція.

Важливо відзначити, що куртки-косухи все ще залишаються в тренді, і Prada показує, як використовувати шкірянку в жіночних весняних образах. Вас не переконав цей тренд? Придбайте позачасову косуху чорного кольору, адже цього року вона знову буде надзвичайно популярною.

Весняний верхній одяг 2024 року – це про мінімалізм. Дизайнери віддають перевагу простому крою та приглушеним кольорам. Втім, не бракує сміливих форм і яскравих відтінків, які обов’язково з’являться у весняних образах. Куртки-бомбери з бахромою підкорили подіум Rotate, в той час як різнокольорові куртки з бахромою та шипами були в тренді на показі Erdem.

Модні куртки на весну – яку ж обрати для себе?

Купівля нового верхнього одягу може стати справжнім випробуванням. Безліч моделей, широка палітра кольорів і візерунків – все це ускладнює вибір. По-перше, орієнтуйтеся на свій стиль, по-друге, на свої потреби, а також враховуйте, з чим ви хочете носити річ. На щастя, модний верхній одяг представлений як довгими моделями, так і короткими, тому його легко підібрати під свій силует, а також під певний стиль.

Стиль 70-х, 80-х і 90-х років сильно вплинув на стилізацію верхнього одягу на весну-літо 2024 року: ретро-мотиви простежуються в кольорах, обробці і, перш за все, в крої. Louis Vuitton пропонує широкі спортивні куртки з блискучих тканин і дещо забутого орталіону. Це ідеальні моделі, якщо ви хочете приховати свої форми або додати недбалості своєму вбранню.

Ви вагаєтесь? Найбезпечніший вибір – коротка чи довга шкіряна куртка чорного кольору, а також атласна спортивна куртка-бомбер. Це хіти від Stella McCartney, але в той же час абсолютні базові речі, які пасують до всього. Miu Miu, з іншого боку, вибирає неймовірно універсальні куртки – вільні і водночас вишукані, завдяки комірцю. Крій добре поєднується як з сукнями, так і з джинсами й спортивними костюмами, тому їх можна стилізувати по-різному.

Дівчата, які люблять виділятися, неодмінно зупинять свій вибір на модному візерунку. Зміїний принт (справжній хіт сезону весна-літо 2024) просуває, зокрема, Nina Ricci. Модні куртки на весну можуть бути дуже жіночними. Короткі кроп-топи красиво підкреслюють лінію талії і оголюють живіт.

Весняний верхній одяг – як поєднувати з іншими елементами гардеробу?

Модний весняний верхній одяг пожвавить ваші образи і в той же час спритно “пронесе” трохи гарячих трендів у ваш гардероб, навіть якщо ви цінуєте класику. Яскраве пальто чудово поєднується з повсякденними речами, від темних джинсів до світлої сорочки. Чорний і білий – це дует, який гарантовано створить ефектне поєднання, так само як і джинсовий total look.

Подіуми – справжнє джерело натхнення, коли ми не знаємо, що вдягнути. Мілітарі бомбер кольору хакі, доповнений шкіряним низом і важким взуттям зі шкарпетками – модель з показу Celine. У цьому сезоні варто викоритовувати контрасти, тож можна також одягнути повітряну максі-спідницю або спідницю з ефектом металік, яка пасуватиме до будь-якого типу верхнього одягу.

Практичні та стильні поради для стилізації весняного верхнього одягу

Весняний верхній одяг повинен бути не тільки стильним, але й практичним. Погода в цей період може бути мінливою, тому різноманітні варіанти верхнього одягу стануть у нагоді.

Для дощових днів обирайте парку з капюшоном або іншу модель з водонепроникного матеріалу. Коли настануть тепліші дні, можна сміливо одягати легші моделі. Накинуті поверх футболок, суконь і світшотів, вони доповнять ваш образ. Ці варіанти ідеально підходять для багатошарових комбінацій. Модний вехній одяг на весну одночасно стильний і функціональний, а новий сезон дає нам шанс заповнити прогалини в гардеробі.

Читайте інші статті