Прочитаєте за 3 хв 28 Лют 2024

Versace Jeans Couture. Бренд для модних індивідуалістів

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Створений Джанні та Донателлою Версаче наприкінці 1980-х років, Versace Jeans Couture – це бренд, який постійно розвивається, дивує та протистоїть тимчасовим тенденціям. Як результат, він знаходиться на вершині списку брендів, які створюють сучасну моду. Пориньте у світ енергійних колекцій Versace Jeans Couture.

Не цікавтеся трендами. Не дозволяйте моді поглинути вас. Ви самі вирішуєте, хто ви, що ви хочете передати через те, як ви одягаєтеся і як ви живете, – радив Джанні Версаче.

Його пристрасть до створення інноваційних, передових моделей одягу сприяла створенню Versace Jeans Couture – бренду, який одним з перших поєднав на подіумі високу моду з урбаністичною. Його фасони вирізняються високоякісною тканиною, кроєм, деталями та сучасним і оригінальним дизайном. Давайте ближче познайомимося з моделями Versace Jeans Couture.

Versace Jeans Couture – креативність та оригінальний стиль

Джинсова тканина лежить в основі дизайну Versace Jeans Couture. Використовуючи цей матеріал, бренд створює колекції, які оспівують молодість, сучасність і креативність. Він сміливо крокує у світ моди, приваблюючи тих, хто не тільки не слідує певним тенденціям, але й хоче чітко заявити про себе своїм стилем.

Versace Jeans Couture розробляє одяг та аксесуари для справжніх модних індивідуалістів, дбаючи про деталі, надаючи виробам унікальний характер і додаючи їм мистецькі нотки. Джинси збагачуються кольоровими або золотими швами. Блузи, трикотажні вироби, джемпери, сорочки або сукні прикрашені принтами та рюшами Versace Jeans Couture.

Також величезною популярністю користується колекція яскравого взуття та сумок, які люблять за золоті, багато декоровані застібки. Аксесуари привертають увагу своїм оригінальним дизайном і високою якістю виготовлення. Одягаючи речі Versace Jeans Couture, ви гарантовано виділяєтеся з натовпу.

Neon Pop Romance” – повернення до естетики Y2K

У своїй колекції весна-літо 2024 Versace Jeans Couture відсилає до естетики Y2K, вшановуючи знакові стилі 2000-х років. “Neon Pop Romance” – це вибух яскравих кольорів, художніх принтів і фірмових деталей бренду, таких як комір у стилі вестерн або золоті пряжки. Принти на одязі нагадують теми бароко, але цього разу оновлені за допомогою акварельного пензля.

Бренд використав джинсову тканину як головну в колекції “Neon Pop Romance”, експериментуючи зі матеріалом, поєднуючи його в клаптикових візерунках на топах, сорочках, легінсах, кросівках або куртках, а також надав одягу золотого, срібного та бронзового лакованого покриття. Денім також супроводжується іншими тканинами, зокрема шифоном і нейлоном.

“Neon Pop Romance” вирізняється вишуканим пошиттям і поп-романтичним стилем, що нагадує перші моделі Versace Jeans Couture і чудово передає бунтарський стиль бренду, наповнений молодіжною енергією.

Читайте інші статті