Прочитаєте за 2 хв 17 Бер 2024

Чоловіча мода на весну та літо 2024 – тренди, натхнення та must-have

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Чоловічі модні тренди, як і жіночі, змінюються щосезону. Чи буде це повернення до 90-х? Або ж стилізація піде в зовсім іншому напрямку? Давайте дізнаємося про чоловічі тренди 2024 року.

Останні тенденції чоловічої моди на 2024 рік

Насамперед, ми спостерігаємо повернення до розкішного, але мінімалістичного елегантного стилю. Так звана “тиха розкіш” пропонує безліч можливостей, якщо ви цікавитеся чоловічою модою. 2024 рік – це час, коли добре скроєний костюм, або навіть просто піджак, буде працювати бездоганно. Обирайте одяг з якісних матеріалів, адже саме вони панують на подіумах. Якщо ви не любите облягаючий одяг, зупиніть свій вибір на чоловічих костюмах оверсайз. 

До останній тенденції в чоловічій моді також відноситься і стиль 90-х. Так званий стиль sgrungecore, тобто шкіряні куртки, робочий одяг, широкі світшоти або фланелеві сорочки – відмінний вибір, якщо ви цінуєте більш розслаблений стиль. Напевно, деякі з цих речей вже є у вашому гардеробі.

Чоловіча мода на весну 2024 – головні предмети гардеробу

Що виділяє чоловічу моду в цьому сезоні? Весняний сезон 2024 – чудовий час для повернення до ретро-стилю. Чоловічі пальта і теплі куртки, що нагадують елегантний стиль англійського джентльмена, будуть провідними в цьому сезоні. Бежеве пальто в клітинку також буде доречним. Чим більш класичним і мінімалістичним буде візерунок, тим краще. Елегантність і простота – два символи майбутнього сезону.

Щодо низу, то у цьому весняньому модному сезоні вибір падає на кілька базових моделей. З одного боку, ви можете обрати широкі мішкуваті джинси з найрізноманітніших матеріалів. Особливо модні ті, що завужені донизу. Також можна зупинити свій вибір на більш високій посадці, яка особливо підходить для різноманітних тканинних моделей. У цьому випадку поєднуйте їх з аксесуарами, такими як стильний ремінь.

Літня і весняна чоловіча мода – як поєднувати фасони і кольори?

Насамперед, варто звернутись до класики. Чорний, сірий і темно-синій – кольори, на які потрібно звернути увагу в цьому сезоні. Чоловіча мода базується на традиційних візерунках і кроях, але також і на кольорах. У цьому є ще одна перевага. Ви можете поєднувати такий одяг практично з будь-якими речами, навіть тими, що залишилися з попереднього сезону.

І навпаки: весна 2024 року, як і прийдешнє літо – це можливість зробити ставку на неонові кольори. Яскраві, а іноді навіть сліпучі відтінки, особливо жовтий і зелений, добре поєднуються з традиційними аксесуарами. Чоловічі сорочки або більш вільні джемпери трендових кольорів можна поєднувати з мішкуватими джинсами або одягом у стилі sgrungecore, які також в тренді.

Читайте інші статті