Прочитаєте за 3 хв 18 Кві 2024

Одяг з анімалістичним принтом. Відкрий свою дику сторону

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Леопардовий принт безперечно є одним з найпопулярніших трендів цієї весни. Анімалістичний принт дуже елегантний, але може бути складним у стилізації. Як стилізувати одяг з леопардовим принтом? Ознайомтеся з нашими ідеями.

У цьому тексті ви дізнаєтесь:

1. З чим носити леопардовий принт,
2. Як уникнути кітчевих поєднань з леопардовими принтом,
3. Які кольори добре поєднуються з леопардом,
4. Як створити вдалий образ з анімалістичним принтом,
5. Як поєднувати різні візерунки в одному образі.

З якими кольорами поєднувати леопардовий принт? Гармонійні поєднання

Леопардовий принт – це не що інше, як плями неправильної форми на однотонному тлі. Вони часто з’являються на подіумах, але в 2024 році їх особливо багато. Зазвичай вони витримані в коричневих і чорних тонах, хоча зустрічаються і більш несподівані кольорові версії. Цей тип анімалістичного візерунка з роками вважається менш витонченим, але все ще може бути дуже елегантним. Він виразний сам по собі і тому не потребує доповнення іншим візерунком.

З якими кольорами поєднувати леопардовий принт? Варіантів більше, ніж ви можете собі уявити. Цілісного образу можна досягти, покладаючись на кольори, скопійовані безпосередньо з принта. Також варто зосередитися на універсальних, спокійних кольорах, а також камуфляжних відтінках. Сірий, темно-синій, бежевий і білий добре поєднуються між собою.

З чим поєднувати леопардовий принт для контрасту? Червоний підкреслює інтенсивність візерунка, так само як і жовтий, яскраво-синій та  колір хакі. Фіолетовий і рожевий також особливо добре виглядають з леопардовим принтом, проте це дуже сміливе поєднання. Правильний баланс – це ключ до створення естетичного образу, в якому немає нічого зайвого.

Леопард – з чим носити цей екстравагатний візерунок?

Не існує єдиного правильного способу поєднувати одяг з анімалістичним принтом з іншими предметами гардеробу. Найбезпечніший спосіб – поєднати його з базовими речима. Це збереже баланс і зробить образ розкішним.

Шуба, джемпер, спідниця, штани або сумка з леопардовим принтом будуть виділятися на тлі чорного, в той час як білий колір буде світлішим, а коричневий – більш стильним. Інтригуючий візерунок набуває урбаністичного відтінку за допомогою деніму світло-блакитного відтінку.

Металевий блиск додає гламуру, як і атлас сірого кольору, тому його варто використовувати не лише ввечері, але й вдень.

Надихаючою ідеєю буде поєднання леопардового принта з іншими фактурами для сильного контрасту. Хутряне пальто і повітряна сукня з оксамиту – універсальне поєднання, яке завжди працює. Шкіряні штани з леопардовою сорочкою – теж правильний вибір.

З чим поєднувати одяг з леопардовим принтом? Практичні поради щодо стилізації

Леопардові принти привертають увагу. Помірність використання допоможе уникнути ефекту кітчу. Про що ще варто пам’ятати, обираючи одяг з леопардовим принтом? Простий крій і спокійні тони – це доповнення, яке дозволить леопардовому принту домінувати у вашому образі. Контрастні кольори та інші принти, з іншого боку, створять сильний контрапункт, який сподобається не всім.

Набагато простіше стилізувати аксесуари з леопардовим принтом, такі як взуття чи сумочка. У цьому випадку, чим менше, тим краще, тому доповніть монохромний ансамбль кількома анімалістичними аксесуарами. Шарф, ремінь, шкарпетки, сонцезахисні окуляри – не так вже й багато потрібно, щоб зробити образ більш виразним.

Незвичайні поєднання принтів – чи можна поєднувати декілька анімалістичних принтів?

Плутанину викликає не тільки те, з якими кольорами поєднувати леопард, але й те, чи поєднується він з іншими анімалістичними мотивами в моді. У дуеті з чорно-білим принтом “зебра” леопардові плями однакових кольорів утворюють гармонійний, хоч і незвичний дует. Решта образу має бути максимально простою, щоб забезпечити нейтральне тло для двох “диких” візерунків.

Зебра і клітинка – складне поєднання, так само як і мікс зі смужками, квітами, принтом під зміїну шкіру. Ключ до успіху – підібрати візерунки не лише схожого кольору, але й розміру. Використовуйте максимум два чи три виразні акценти, інакше можна буде з легкістю перетворити ідеальний стиль у щось кітчеве та занадто екстравагантне.

Читайте інші статті