Прочитаєте за 3 хв 09 Чер 2022

«Жодна дитина не має залишитись наодинці з травмою війни» (с).

Автор: Наталія Кондратенко
Прочитаєш за 3 хв

5% виручених коштів від продажу на ANSWEAR.ua ми передамо благодійному фонду “Voices of Children” для допомоги дітям в Україні.

Війна розділила життя кожного із нас на “до” і “після”. Як один страшний день і як усе життя одразу. Нова реальність, яка ще досі іноді через свою безглуздість здається страшним сном, стала, на жаль, неминучою, трагічною і неймовірно тяжкою.

Ми щодня переживаємо нові випробування хто як може. В силу умов, в яких перебуваємо, і в силу свого емоційного сприйняття. Та ми зрозуміли на підсвідомому рівні, що треба робити. Брати на себе відповідальність. Допомагати одне одному. Бути єдиими.

Благодійність

Наша велика міжнародна сім’я ANSWEAR з перших днів війни допомагає Україні. Ми передаємо кошти, регулярно відправляємо гуманітарну допомогу, зокрема на передову нашим славним ЗСУ і в міста, куди вдалось евакуювати дітей і жінок з особливо небезпечних місць, влаштовуємо перебування наших людей, що опинились у Кракові. Ми не зупиняємось і прагнемо робити ще більше. Цього разу, спільно із українським Фондом “Голоси дітей” (Voices of Children), ми вирішили оголосити велику благодійну акцію для психологічної та психосоціальної підтримки дітей, які постраждали в результаті бойових дій. Допомогти їм у лікуванні та реабіліації, подолати наслідки війни та розвиватися.

Віримо в те, що разом з Вами робимо вагомий внесок в добро! Так, кожен із Вас долучається до благодійної акції, оформлюючи замовлення на ANSWEAR.ua. з 9 червня по 9 липня 5% виручених коштів від продажу ми передамо Фонду Voices of Children для допомоги дітям в Україні! “Жодна дитина не має залишитись наодинці з травмою війни” – це місія Фонду і тепер наша з Вами спільна мета.

До речі, завдяки своїй щоденній праці від початку війни, працівники та волонтери благодійного Фонду Voices of Children скоординували евакуацію та допомогли у переселенні сотням сімей, надали консультації та фінансову допомогу, відправили тонни гуманітарної допомоги – і це далеко не все! Невипадково, “Voices of Children” увійшов до топ-10 рейтингу неурядових фондів та громадських організацій, які найефективніше збирають гроші для підтримки українців під час російської агресії, за даними авторитетного Forbes.

Світове визнання фонду

У травні світова знаменитість Madonna сама обрала “Голоси дітей” і переказала кошти, зібрані від продажу з аукціону свого NFT-проєкту. Лінком на сайт саме цього Фонду і рекомендацією для світу допомагати дітям з України поділилась у своєму блозі також відома телезірка Опра Уінфрі. Про “Voices of children” говорили ABC News та Sky News, писали Esquire та Marie Claire, а для квітневого номеру журналу VOGUE Polska, було обрано обкладинку української мисткині Єлени Ємчук, кошти за продаж лімітованої колекції плакатів з цим кавером, видання вирішили також передати Фонду “Voices of Children”.

Допоможемо дітям

Слово за ANSWEAR! На нашому сайті біля товарів Ви бачитимете позначки “Купуєш = Допомагаєш”, а це означає, що 5% від продажу обраного Вами товару обов’язково буде передано на допомогу через благодійний фонд “Voices of Children”. Віримо в те, що спільними зусиллями нам вдасться зібрати велику суму, яка так необхідна дітям – майбутньому України!

 

Читайте інші статті