Прочитаєте за 3 хв 18 Бер 2022

Answear допомагає Україні. Як надати свою підтримку тим, хто її потребує?

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Ми всім серцем з Україною! У цей непростий час ми об’єднуємо свої сили, допомагаємо, діємо і реагуємо, не залишаючи нікого без допомоги.

Звістка про збройне вторгнення Росії в Україну спустошила нас і поставила у бойову готовність – ми не можемо бути байдужими до біди, яка зачіпає мільйони. Ми діємо і не гальмуємо! У такі моменти ми завжди стоїмо пліч-о-пліч і об’єднуємо силу бренду та людей, які за ним стоять. Як компанія, ми підтримуємо ініціативи низових співробітників, допомагаючи тим самим надавати підтримку всім, хто виступає з індивідуальними пропозиціями. Потреби дійсно величезні, але ми віримо, що наша спільна діяльність сприятиме покращенню долі людей, які втікають від війни.

Ми підтримуємо нашу українську команду

Хоча відстань між нами здається величезною, ми подбали про нашу українську команду у всіх можливих вимірах. Ми готові в будь-який момент допомогти з евакуацією до Польщі. Наразі у співпраці з нашою командою ми доставляємо найнеобхідніші речі до Львова, який став найбільшим гуманітарним пунктом в Україні. У цьому місті центри для людей, які приїжджають з інших регіонів України, організовані практично в кожному будинку, школі чи кімнаті відпочинку. Завдяки залученню співробітників нам вдалося організувати 2 колони та передати, серед іншого, ковдри, спальні мішки, павербанки, засоби індивідуального захисту. Ми продовжуємо працювати!

Організовуємо допомогу біженцям

Понад мільйон людей втекли до Польщі перед війною. Разом з Medicine ми об’єднали зусилля, щоб створити фонд допомоги, що складається з матеріальних та фінансових ресурсів. Ми вже передали біженцям кілька тисяч одиниць одягу та взуття. Ми також працюємо локально, використовуючи наші можливості. Понад 100 000 біженців вже прибули до Кракова, тому у співпраці з фундацією Siemach Rafał Sonik, корпоративною асоціацією Corporate Connections та 7R на поверхні складу Medicine було відкрито Центр постачання 2700 м2 для розміщення поблизу. Сюди доставили усі необхідні продукти, які потім за допомогою спеціальної команди співробітників Medicine належним чином зберігатимуться та надсилатимуться до певних пунктів допомоги. Одним із таких пунктів є нічний притулок у Кракові, розташований на території колишньої лікарні на вулиці Коперника, де щойно відкрився наш бутик одягу та взуття, з якого люди, які потребують, зможуть безкоштовно забрати необхідні продукти. Найближчими днями планується запустити і ночівлю у колишньому ТЦ «Плаза», де також буде бутик. Крім того, ми організовуємо колекцію іграшок для українських дітей, щоб хоч на мить на їхніх обличчях з’явилася посмішка. Окрім колекцій та ярмарків, ми відкриті до індивідуальних запитів наших співробітників.

Надаємо психологічну допомогу

Часи, повні тривог і драматичних подій, можуть негативно вплинути на психіку будь-якої людини. У Answear кожен співробітник може безкоштовно поспілкуватися з психологом польською, українською та англійською мовами.

Ми не продаємо в Росію

Багато брендів і компаній бойкотують російську продукцію і припиняють свою діяльність в країні. Ми солідарно приєднуємося до цієї ініціативи, ми не купуємо російську продукцію і не маємо наміру продавати в Росію.

Ми дозволяємо волонтерству

В умовах трагічних подій співробітники Answear кинулися на допомогу. Вони не тільки беруть участь у зборах, організованих на території компанії, але також беруть участь індивідуально та діють самостійно, наприклад, беруть біженців під свій дах, шукають для них роботу, організовують для них транспорт чи допомагають їм як волонтери. Для задоволення їхніх потреб ми пропонуємо додатковий вихідний день, який кожен наш співробітник може присвятити волонтерству та заходам для людей, які постраждали від наслідків війни в Україні.

Колекція answear.LAB #napomocUkrainie

Ми реагуємо, організовуємо тимчасову допомогу, ініціюємо збір коштів, але ми також хочемо діяти разом із нашими клієнтами. Обмежена колекція answear.LAB “No Shame”. Без страху. в умовах нинішніх, трагічних подій в Україні, вона набула нового, багатовимірного значення, а загальні кошти від продажу колекції будуть передані на допомогу Україні. Кошти, отримані в рамках кампанії, яка проводиться під гаслом #naPomococUkrainie, будуть спрямовані насамперед на закупівлю продуктів харчування, перев’язувальних матеріалів та інших першочергових потреб. Щоб допомога якомога швидше дісталася потребуючим, ми негайно пожертвували 210 тис. злотих. Ми віримо, що з вашою допомогою ми зможемо пожертвувати ще більше для цієї мети!

Читайте інші статті