Прочитаєте за 3 хв 18 Тра 2024

Зберіть свій образ: “Життя вдягни у те, що цінне”

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Мода відображає наші цінності, виражає нашу особистість і стиль життя. Елементи гардеробуу, які ми колекціонуємо, стають ціннішими, коли ми пов’язуємо з ними особливі емоції та враження. Шукайте натхнення в кампанії “Життя вдягни у те, що цінне” та купуйте важливі для вас речі на Answear.ua.

Як щодо того, щоб одягнути найкрасивіший момент, який ви пережили у своєму житті? Наприклад, момент, коли ви здійснили свою найбільшу мрію, отримали підвищення на роботі або вирушили в омріяну подорож.

Речі супроводжують нас під час кожної з цих важливих подій. Вони є носіями емоцій та спогадів. Одягаючи речі, в яяких ми пережили щось надзвичайне, ми можемо заново пережити дорогоцінний момент.

Знайдіть речі, які важливі саме для вас, надихаючись стилями в кампанії “Життя вдягни у те, що цінне”. Обирайте разом з нами моменти та спогади, які ви хотіли б одягнути знову.

Я б одягла… м’який мох величного лісу

Фасони, що нагадують дотики зеленого лісового моху, для тих, хто любить одяг з натуральних матеріалів. Якщо це ви, зупиніть свій вибір на легких і повітряних речах, таких як сукня Marella, в якій використані лляні волокна, виготовлені з використанням стійких виробничих процесів, що зменшує їх вплив на навколишнє середовище. Завдяки красивому бежевому кольору, та приталеному крою, вона підійде на будь-який випадок, як особливий, так і повсякденний.

Ви почуватиметеся особливою у творінні Herskind, виготовленому з тканини, оздобленої паєтками. Прямий крій, довгі рукави та класичний круглий виріз створюють стиль, що ідеально підходить для важливих подій, які ви запам’ятаєте надовго.

ВІДЧУЙ СЕБЕ ОСОБЛИВОЮ ЗІ СУКНЕЮ HERSKIND

Я б одягла… зграю птахів

Хочете почуватися невимушено, комфортно і водночас носити модні весняні речі? Обирайте шкірянку образ з бахромою та кроєм оверсайз. Основу образу створіть за допомогою чорних брюк-кльош із високою талією. Модель із завищеною талією зі штучної шкіри від італійського бренду Patrizia Pepe – ідеальний вибір. Поєднуйте її з сорочкою, топом або класичною футболкою, а зверху накиньте шкіряну куртку від Herskind з фірмовою бахромою. Вільний крій забезпечить повну свободу рухів і додасть легкості всьому образу.

СТВОРІТЬ СВІЙ ВЛАСНИЙ ОБРАЗ НА ANSWEAR.UA

Доповніть образ правильними аксесуарами. Навесні носіть чорні шкіряні босоніжки з декоративними золотими підборами від Vanda Novak. Завершіть образ дизайнерськими сонцезахисними окулярами Off-White прямокутної форми зі злегка затемненими лінзами бурштинового кольору.

Я б одягла… саме цей момент

У житті бувають моменти, які хотілося б пережити, хоча б на мить. Уявіть, що ви можете одягнути на важливу для вас подію. Вільна металік сукня Pinko для особливих випадків, вечірніх прогулянок та незабутніх зустрічей може стати саме тим рішенням для особливих емоцій та вражень.

ВАША СУКНЯ ДЛЯ ОСОБЛИВИХ МОМЕНТІВ

У сонячні весняні дні обирайте бавовняні сорочки або білі сорочки з мереживними вставками. Приємні на дотик, повітряні матеріали та вільний крій дозволять вам почуватися комфортно та стильно. Доповніть образ такими аксесуарами, як солом’яний капелюх, маленька сумочка, яку можна взяти з собою куди завгодно, або наймоднішими в цьому сезоні балетками. Переживіть свої улюблені моменти життя в образах, створених за вашим власним стилем.

ЖИТТЯ ВДЯГНИ У ТЕ, ЩО ЦІННЕ

Читайте інші статті