Прочитаєте за 3 хв 22 Тра 2024

Наймодніші сукні 2024 року

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Сукні – найуніверсальніший предмет гардеробу. Подекуди дуже важко визначитись з улюбленою моделлю, оскільки тренди на сукні надзвичайно швидкоплинні. Сезон 2024 приніс нам також деякі новинки, хоч чимало класичних хітів залишаться з нами надовго. Обов’язково дізнайтеся про найгарячіші тренди серед суконь.

Модні сукні 2024 року: Останні тенденції та натхнення

Довжина міні поступово поступається місцем довгим жіночним сукням, оскільки більшість модних брендів активно просувають варіанти міді та максі у сезоні весна-літо 2024. Однак це не означає, що від мінісуконь відмовляються на зовсім. Бейбідол – безумовний хіт у дуже дівочому виконанні, а коротка сукня-бульбашка повернулася на подіуми після багаторічної відсутності. Короткі сукні кольору металік з корсетним верхом – неодмінний атрибут вечірок, а сукні зі шлейфом – найбільш обговорювані моделі майбутнього. Однак найпопулярнішими образами залишаться прозорі максі-сукні з великим розрізом, повітряні бохо-сукні та прості фасони 1920-х. Це свідчить про те, що тренди на сукні 2024 року багатогранні.

2024 рік у світі моди знаменує собою зміни, повернення багатьох забутих трендів і, водночас, дарує ковток свіжого повітря. Сукні 2024 – це романтичне мереживо, прозорі тканини, китиці, банти, квіти (особливо 3D), плісе, складки, асиметрія і всілякі вирізи. Що стосується кольорової гами, то білий і чорний кольори поєднують із бордовим, зеленим, золотим, червоним і ніжними пастельними відтінками, такими як блакитний, лавандовий, м’ятний, рожевий і блідо-жовтий.

Принтовані сукні складають неабику конкуренцію однотонним. Квіткові мотиви, смужки, анімалістичні плями (гарячий тренд весни!), горошок, клітинка та яскраві принти, які виглядають майже як витвори мистецтва, оживлять сукні незалежно від крою. Величезною популярністю серед шанувальників моди користуються анімалістичні та квіткові сукні. Шанувальники мінімалістичного стилю, з іншого боку, обирають поєднання білого і чорного кольорів.

Сукні 2024 – які фасони пануватимуть на подіумах?

Цього року у світі моди, окрім 1920-х, 1960-х, 1970-х, 1980-х і 1990-х, простежується чітке відсилання до Стародавньої Греції. Деякі моделі суконь нагадують костюм, інші мають занижену талію, каскад з бахроми або розкльошений поділ і складки. Також присутні асиметрія, вирізи, а більшість виробів відрізняються відсутністю рукавів.

Вечірні сукні, безумовно, вирізняються своєю розкішшю. Моделі до підлоги характеризуються багатством форм: розкішні спідниці, яскраві прикраси та гламурний блиск. Модні сукні 2024 року різноманітні, хоча на подіумах переважають прості форми, які залишаться в гардеробі на довгі роки. Важливо, що не бракує й коротких фасонів і добре відомої класики. Для повсякденного носіння і для роботи ідеально підходять сукні-сорочки, ті, що нагадують блейзер або джемпер. Велика різноманітність моделей означає, що кожна жінка зможе знайти для себе сукню своєї мрії і виглядати абсолютно по-новому кожен день.

Сукні 2024 року, або що потрібно мати у своєму гардеробі

Модні сукні 2024 року будуть дуже мінімалістичними або, навпаки, вирізнятись яскравістю. Сукня-комбінація – білизняні моделі продовжують займати перші позиції. Сукні-комбінації з корсетним верхом чудово підійдуть для вечірки або навіть прогулянки вдень. Те ж саме стосується широких довгих тунік і виробів з воланами в романтичному амплуа.

До тенденцій суконь 2024 року також відносять добре відомі “безпрограшні” образи, серед яких і сукня на голе тіло, яка додасть пікантності. Сітка, ажур, прозорі тканини – вони надають чуттєвості кожному крою. Таке сміливе вбрання з оверсайз-блейзером або джинсовою курткою стає набагато стриманішим, але все ж таки зберігає свою родзинку. Гра з шарами в цьому випадку необхідна, щоб уникнути вульгарності.

Сукні весна 2024 – свіжі пропозиції для весняного сезону

Які ж модні сукні обрати на весну 2024 року? У перехідний період стануть в нагоді більш об’ємні форми, наприклад, пишна міді з подовженим рукавом і приталена силуетна сукня із асиметричним вирізом. Вони виглядатимуть фантастично як наодинці, так і не втратять свого шарму і в супроводі жакета, шкірянки чи пальто.

Сукні на літо 2024 – літні хіти, про які ви повинні знати

Літні канікули – чудова нагода одягнути популярні моделі суконь, серед яких лідирують сукні білого кольору, а також моделі з різноманітними вирізами. Також в тренді прозорі максі з сітки, ажурного трикотажу і повністю прозорі сукні, які можна накинути на купальник, боді або навіть на шорти, короткий топ або легінси. Багатошаровість дозволить приховати більшу частину тіла, а зверху забезпечить неочевидне поєднання. Модні сукні 2024 року можуть бути дуже універсальними, тому ви зможете носити їх по-різному.

Читайте інші статті