Прочитаєте за 2 хв 14 Січ 2022

З метеликом на тлі – колекція Puma x Dua Lipa!

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 2 хв

Безкомпромісна, натхненна міською естетикою, наповнена  барвистими символами прямісінько з 90-х – ось що таке остання колекція Puma x Dua Lipa. Відкрийте для себе зміст капсули Flutur!

Дуа Ліпа – нова ікона стилю?

Музикою займається з 14 років, але не тільки вона її велика пристрасть. Авторка таких хітів, як «Be the One» або «Love Again» роками радує як повсякденними, так і вечірніми стилізаціями. Її називали іконою стилю неспроста — на минулих 3-х преміях «Греммі» вона вважалася найстильнішою зіркою, яка експериментує з вінтажним стилем і з’являється у культових вбраннях від Versace та Alexander Wang. Дуа Ліпа змішує різні стилі як в музиці, так і в своїх образах. Вона прихильниця авангарду та естетики 90-х, що для того покоління є джерелом нескінченного натхнення. Тому її співпраця з брендом Puma, яка триває безперервно з 2020 року не випадкова. Тепер світ побачив ще один проєкт співачки і спортивного бренду – колекцію Flutur.

Колекція Flutur – ще більше атмосфери 90-х

Колекція Flutur – це прев’ю більшої колекції, яка з’явиться цього року! Наразі капсула складається з 4 основних елементів: чорно-білої футболки, худі оверсайз і кросівок Mayze в новій версії. Одяг виконана у спортивному стилі 90-х – мінімалістичні крої та виразні деталі дозволили створити ідеальний стиль вуличного одягу. Для співачки, яка рекламувала колекцію своїм ім’ям, було важливо, щоб в ній з’явилися універсальні вироби, з яких можна легко створювати чудові луки.

 

Puma x Dua Lipa – метелик у головній ролі

Метелик є першим, що привертає увагу в колекції Puma x Dua Lipa. Барвистий символ, наповнений кольором металік, з’являється як на футболках і світшотах, так і на язичку кросівок Mayze. Чому саме він став символом колекції?

Метелики для мене більше, ніж просто красиві створіння. Вони символізують трансформацію, надію та метаморфозу. За останній рік метелик став для мене особливо символічним і значущим

Дуа Ліпа

Читайте інші статті