Прочитаєте за 3 хв 07 Лют 2022

Ми будемо носити ці кольори 2022 року!

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 3 хв

Наймодніші кольори 2022 року випромінюють оптимізм і позитивну енергію, відображаючи наше прагнення до балансу в світі, який швидко змінюється. Попереду 4 хіти цього сезону – кольори, якими варто оточувати себе!

У постпандемічній реальності ми шукаємо нові можливості – хочемо зосередитися на собі, насолоджуватися дрібницями, відкривати та діяти. Не дивно, що наймодніші відтінки позитивно впливають на наш настрій, а їх інтенсивність активізує наші почуття, викликаючи відчуття радості, задоволення і полегшення.

Магія фіолетового кольору

У 2022 році цей колір — король! Пропагований Інститутом Pantone Vera Peri, тобто фіолетовий з блакитними та червоними тонами, він наче дух змін, який віщує нове майбутнє, злиття реального та цифрового світу. Він призначений для стимулювання творчості та заохочення до творчого та радісного життя. Однак на цьому відтінку справа не закінчується, адже цього сезону у фіолетового багато облич: від ніжних відтінків фіалки і лаванди до сильних електризуючих ноток, помітних у відтінку жоржини. Фіолетовий з’являється в тотальному образі, з’являється на картатих принтах і виблискує на атласних матеріалах.

Think pink!

Цього року ми не забуваємо про рожевий, який приходить до нас у кількох відтінках. Перш за все, як квітка орхідеї, тобто поєднання інтенсивних рожевих тонів з легким відтінком фіолетового. Крім насичених, надзвичайно романтичних кольорів, є ще веселі, оптимістичні відтінки жуйки та інтригуючого рожевого, добре відомі шанувальникам фільмів Веса Андерсона. Це мило, радісно, ​​романтично… Як його носити? Переважно у вигляді суконь з рукавами-буфами, літніх образах на тонких бретелях, а також жакетів у стилі Chanel.

Яскравий червоний

Якщо в цьому сезоні ми зосередимося на червоному кольорі, то нехай це будуть теплі відтінки, сповнені пристрасті, енергії та оптимізму – ті, що стимулюють творчість і підтримують гарний настрій. Red Glow або Poinciana, помічені на Тижні моди в Нью-Йорку, ще більше підвищують впевненість у собі. Чи вистачить вам сміливості їх носити? Якщо так, то вкривайся червоним з ніг до голови! Особливо варто звернути увагу на костюми, шовкові сукні та комбінезони вогняного відтінку.

Запаморочливий зелений

Навесні природа оживає, тому у ваших луках повинно бути багато зелені, не обов’язково лише трав’яної, яку пропагує Bottega Venetа. Смарагдовий, оливковий, лаймовий, у відтінку свіжих паростків або матча-латте з’являються на подіумах і в міській стилізації, символізуючи душевний спокій і рівновагу. Як його носити? Найкраще міксувати його різні відтінки або поєднувати з іншими хітами цього року: він чудово виглядає з рожевим і фіолетовим!

Читайте інші статті