Прочитаєте за 4 хв 09 Лют 2022

Найкращі подарунки до Дня Святого Валентина: для неї і для нього

Автор: Ярина Швед
Прочитаєш за 4 хв

День Святого Валентина вже близько! Не знаєте, що подаруєте коханій людині? Замість квітів і шоколадних цукерок продивіться подарунки, які здивують дизайном або соковитим кольором. Нехай свято кохання стане можливістю висловити свої почуття у найпрекраснішій формі!

Подарунки на день Святого Валентина для неї

Ювелірні вироби

«Діаманти — найкращі друзі жінки», — співала якось Мерилін Монро. Щоправда, на День Святого Валентина не обов’язково готувати для коханої діамантовий перстень, але кожна прикраса, впевнені, буде оцінена. За умови, що близька вам людина дійсно любить і носить їх. Перш ніж визначитися з конкретними сережками, браслетом або намистом, проаналізуйте її вподобання. Які кольори та фактури їй подобаються? А може, ви зважитеся на камінь із специфічною символікою? Це також чудова підказка!

Все про сумки

У гардеробі ніколи не може бути достатньо дизайнерських сумочок – особливо тих, які радують око, і їх функціональності неможливо заперечити. Унікальним подарунком до Дня Святого Валентина можуть стати ранці, клатчі на ланцюжку та сумочки, що зачаровують своїм солодом, як коробка цукерок. Під час пошуку вибирайте бренди преміум-класу, які відрізняються високою якістю і можуть стати дійсно довговічним подарунком.

Взуття для прогулянок

У вас є хтось, хто любить взуття і пристрасно збирає його? Тоді ідея подарунка на День Святого Валентина майже готова, тим більше, що бренди взуття дивують дійсно класними моделями. Звичайно, високі підбори тут не єдиний вибір – не будемо слідувати звичним шаблонам. Приємним подарунком також можуть стати м’які пухнасті тапочки, практичні (і гарні) кросівки або зручні ботильйони.

З любовною темою

Що у вас найбільше асоціюється з Днем Святого Валентина? Звичайно, червоне серце!Попри те, що ця тема з’являється майже щороку, нам її ніколи не буде вдосталь. Більше того, спостерігаючи за пристрастю до сукні у формі серця, яку носила головна героїня серіалу «Емілі в Парижі», можна сказати, що цей малюнок користується популярністю. Сміливо можна обирати такий принт, купуючи різнокольоровий шарф або гаманець такої форми або мінімалістичну підвіску в подарунок.

Подарунки на день Святого Валентина для нього

Закохані не зважають на час

Повір’я, що на День Святого Валентина не можна дарувати годинник, потрібно вже давно віддати для казочок. Це можливо, і навіть потрібно, якщо ваш коханий постійно поспішає, постійно спізнюється або дбає про оптимізацію й організацію свого часу. Так само, якщо він любить вічні аксесуари – годинник точно підійде для багатьох стилізацій.

Класика чоловічого стилю

“Вічними” подарунками для чоловіка є всі елементи чоловічих аксесуарів, шкіряних гаманців, ременів та аксесуарів, таких як краватки чи чоловічі прикраси. Якщо у вас немає ідеї для подарунка або ви поспішаєте, інвестуйте в ці елементи гардеробу. Звичайно, у випадку з такою класикою найкраще орієнтуватися на якісні та культові бренди.

Для затишку

День Святого Валентина можна провести урочисто, романтично або невимушено – якщо забажаєте! Тому можливості подарунків не закінчуються лише елегантною класикою. Тапочки, шкарпетки з кумедним візерунком, кухоль з написом? Чудова ідея!

Гаджети, які йому сподобаються

Ці типи подарунків також можуть бути універсальним подарунком як для нього, так і для неї. Важливо, щоб вони відповідали очікуванням коханої людини,  її естетиці, інтересам та стилю. Для активного способу життя пляшка з водою стане чудовим подарунком (і можете бути впевнені, що вона завжди буде з коханою людиною). Кухоль із простим, але відвертим гаслом «Любов» додасть атфосфери вашим спільним ранкам, а альбом дозволить зберегти найкрасивіші спогади назавжди.

Читайте інші статті